pinterest
De nieuwe AdoraDish vaatwasser van V-ZUG: energiezuinig en stil

De nieuwe AdoraDish vaatwasser van V-ZUG: energiezuinig en stil

Afwassen wordt makkelijker dan ooit met de nieuwe AdoraDish vaatwassers van V-ZUG, die Zwitserse precisie, innovatieve functies en gebruiksgemak met elkaar combineren. Of je nu een feestje organiseert of gewoon je dagelijkse vaat wilt doen, deze vaatwassers zorgen voor een vlekkeloos resultaat met minimaal waterverbruik en maximale efficiëntie. Bovendien geniet je met de AdoraDish van de stilte in jouw open keuken. We vertellen je graag meer!

FotoDe nieuwe AdoraDish vaatwasser van V-ZUG: energiezuinig en stil

Slimme programma’s voor iedereen

De nieuwste AdoraDish vaatwassers van V-ZUG, het bedrijf dat bekend staat als marktleider in de meest energiezuinige en stille vaatwasmachines, maken afwassen eenvoudig en leveren een vlekkeloos resultaat. Ze zijn ontworpen om in te spelen op jouw individuele behoeften door handige programma’s. De SteamFinish vermindert vlekken tot een minimum, terwijl het Zwitserse FondueRaclette-programma moeiteloos aangekoekte restjes verwijdert. Het razendsnelle Party-programma reinigt vaat-en glaswerk in slechts 11 minuten, ideaal bij een feestje of diner om alles snel weer klaar te hebben voor de volgende gang. En dat allemaal met een waterverbruik van slechts 5 liter water tijdens een automatisch wasprogramma met een volle machine.

Ergonomisch ontwerp

Met het OptiLift-model kun je de onderste korf optillen tot heuphoogte, wat je rug minder belast bij het in- en uitladen. Ze hebben een ergonomisch ontwerp met in hoogte verstelbare korven. Daarnaast biedt de machine maximaal overzicht met zilverkleurige metalen manden en heldere ledverlichting binnenin. Handig zijn de multifunctionele glashouders met een extra rij voor vier wijnglazen aan de linkerkant. Het versterkte deursysteem maakt het mogelijk om, mits installatie van versterkte veren, decoratieve frontpanelen tot 14 kg toe te voegen.

FotoDe nieuwe AdoraDish vaatwasser van V-ZUG: energiezuinig en stil

Zwitserse Kwaliteit en Innovatie

De enige vaatwasmachine die in Zwitserland wordt gemaakt, heeft een rijke geschiedenis. In 1959 werd de eerste vaatwasmachine geproduceerd in Zug. Dit was een mijlpaal voor het merk, want sindsdien richt het bedrijf zich enkel op keukenapparaten en wasmachines. Ondertussen verandert de Adora al 65 jaar lang de vaatwaswereld vanuit het hart van Zwitserland. Elk apparaat dat de Zwitserse fabriek in Zug verlaat, doorloopt een uitgebreid ontwerp- en ontwikkelingsproces. V-ZUG bekijkt vorm, functionaliteit en proces steeds in zijn geheel om zo tot de beste resultaten te komen.

          Lees ook:  V-ZUG viert 111-jarig bestaan en zet mens en technologie centraal

FotoDe nieuwe AdoraDish vaatwasser van V-ZUG: energiezuinig en stil

De eerste Adora vaatwasser van V-Zug

V-ZUG

THE MAGIC LIES IN THE DETAILS

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen