Smeg fornuizenTradizionale

Smeg fornuizenTradizionale

Wegens succes geprolongeerd dachten ze bij Smeg, producent van o.a. hoogwaardige keuken apparatuur. Vorig jaar lanceerde Smeg de “Tradizionale’ lijn in fornuizen. Dit fornuis van formaat met zijn 110cm breedte, in de kleuren crème, zwart en zilver, gaat door het leven onder de naam TR4110. Dit najaar wordt deze stijlvolle lijn uitgebreid met 4 nieuwe fornuizen met 90cm breedte. Deze TR90 serie fornuizen met 6 branders op de gaskookplaat, waaronder een wok brander van 4,2kW, hebben een unieke uitstraling door de industriële, gietijzeren pannendragers.

Smeg TR90 zilver fornuis   Smeg fornuis TR90 creme wit   Smeg fornuis TR90 zwart

Verschillende modellen Smeg fornuizen

De TR90-modellen beschikken over een grote multifunctionele oven van maar liefst 119 liter met 8 functies. Onder de oven bevindt zich een handige opberglade. De TR90-modellen zijn beschikbaar in crème (TR90CNL) en zwart (TR90NNL)
De TR93-modellen daarentegen, zijn voorzien van maar liefst 3 ovens; een multifunctionele oven van 63 liter met 9 functies, een hetelucht oven van 66 liter met 9 kookniveaus en een grilloven van 36 liter met volledig variabel instelbare grill. De TR93-modellen zijn verkrijgbaar in crème (TR93CNL) en zwart (TR93NNL). Samen met de reeds bestaande 110 cm brede TR4110 fornuizen, voorzien van maar liefst 7 branders en 3 ovens (2 multifunctionele ovens en 1 grilloven), vormen de nieuwe ‘Tradizionale’ fornuizen een complete lijn met een exclusief uiterlijk, uitmuntende kwaliteit en tijdloos design.

Smeg fornuis TR93 creme wit   Smeg fornuis TR93 creme wit   Smeg fornuis TR93 zwart
Brochure over Smeg fornuizenTradizionale aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP