pinterest
3-in-1 kokend water systeem van Franke

3-in-1 kokend water systeem van Franke

In een groot deel van de Nederlandse huishoudens is tegenwoordig een instant kokend water systeem te vinden. Steeds meer mensen zien hiervan de voordelen en dat is terecht. De kokend-water-kranen zijn niet alleen heel handig, maar ook veilig en energie- en waterbesparend. Het 3 in 1 systeem van de Maris Water Hub van Franke biedt een geavanceerde oplossing voor direct kokend water in huis. Een combinatie van een elegante kraan en een krachtige boiler. Ontworpen met zowel stijl als functionaliteit in gedachten, is de Maris Water Hub een perfecte aanvulling op elke moderne keuken.

Stijlvol en veilig

De kraan met een gebogen J-uitloop is een eyecatcher in elke keuken. Maar niet alleen het uiterlijk telt; de kraan is ook voorzien van een kindveilige mechanische trek-draai bediening. Dit zorgt ervoor dat kinderen veilig gebruik kunnen maken van de kraan, terwijl de kans op ongelukken wordt geminimaliseerd. Met 2x panvulstand is het gemakkelijk om snel een grote hoeveelheid water te vullen. Met een hoogte van 388 mm en een bereik van 210 mm, biedt de kraan ook voldoende ruimte om comfortabel te werken in de keuken.

De Boiler: Krachtig en Efficiënt

De kern van de Maris Water Hub is de energieklasse A boiler. Met een vermogen van 2.100W en een inhoud van 4 liter, levert deze boiler consistent kokend water van hoge kwaliteit. Met een capaciteit van 2,5-2,7 liter kokend water en een opwarmtijd van 0°C naar 100°C in slechts 15 minuten, biedt de boiler snelheid en efficiëntie.

Naast krachtige prestaties is de Maris Water Hub ook ontworpen met oog voor energie-efficiëntie. Met een standby vermogen van slechts 14W, minimaliseert de boiler het energieverbruik wanneer deze niet in gebruik is. Dit draagt niet alleen bij aan lagere energiekosten, maar ook aan een verminderde ecologische voetafdruk.

De Maris Water Hub wordt geleverd als een compleet pakket, inclusief kraan, boiler en filterset. Met alles wat nodig is voor een eenvoudige installatie en onderhoud, biedt de Maris Water Hub een totaaloplossing voor direct kokend water in uw keuken.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen