3-in-1 kokend water systeem van Franke

In een groot deel van de Nederlandse huishoudens is tegenwoordig een instant kokend water systeem te vinden. Steeds meer mensen zien hiervan de voordelen en dat is terecht. De kokend-water-kranen zijn niet alleen heel handig, maar ook veilig en energie- en waterbesparend. Daarom komt Franke Kitchen Systems nu met het 3-in-1 systeem, waarmee naast koud en warm water ook kokend water getapt kan worden. Kokend  water is onmisbaar in de keuken. Of het nu voor een kopje thee, het koken van de pasta of het  blancheren van groente is. Er zijn legio voorbeelden van bereidingen waarbij kokend  water nodig is. kokend-water-kranenFranke Kitchen Systems nu met het 3-in-1 systeem, waarmee naast koud en warm water ook kokend water getapt kan worden. Kokend  water is onmisbaar in de keuken

3-in-1 koken water kraan Minerva | Franke   3-in-1 kokend water kraan Irena | Franke

 

Zuinig met energie en water

De meest gangbare manieren om water te koken zijn nog steeds de waterkoker of een pan water op het vuur. Nadeel  hiervan is echter dat het relatief veel energie kost, er vaak meer  water wordt gekookt dan nodig is en het bovendien een tijdje duurt  voordat het water kookt. Wanneer de hoeveelheid water die gekookt wordt, wordt vergeleken met de hoeveelheid water welke ook daadwerkelijk gebruikt wordt, blijkt er gemiddeld 60% teveel water getapt en gekookt te worden. Het 3-in-1 systeem van Franke  biedt een oplossing voor deze nadelen. Met één druk op de knop stroomt  er kokend water uit de kraan. Zo bespaart Franke kostbare tijd en helpt  bovendien om zuiniger om te gaan met energie en water. De  5 en 10 liter boilers zijn te gebruiken in combinatie met de chromen  3-in-1 kranen Minerva en Irena en de nieuwe roestvrijstalen 3-in-1  kranen Mondial en Helix. De kokend water boilers kunnen onder plint van de spoelkast (5 liter boiler) of in de spoelkast (5 en 10 liter boiler) geplaatst worden. De plint boiler is bespaard veel ruimte in de spoelkast die meestal toch al zredelijk vol zit. Deze kranen zijn volledig uitgevoerd in  roestvrijstaal en verkrijgbaar met een rechte (Mondial) en ronde uitloop  (Helix) uitloop.

Veiligheid

Het  3-in-1 kokend water systeem is voorzien van verschillende  veiligheidsmaatregelen om een veilig gebruik te garanderen. Zo heeft de kraan een bedieningsknop met terugslagveer beveiliging, zodat  kleine kinderen deze niet kunnen gebruiken. Veel kinderen verbranden zich namelijk helaas nog steeds aan hete vloeistoffen in de  keuken die te gemakkelijk te bereiken zijn, zoals een  fluitketel of waterkoker. 

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen