pinterest
Wastoren.nl

Wastoren.nl

Dé webshop voor een complete inrichting van jouw wasruimte, badkamer of bijkeuken.

Producten Verkooppunten Brochures Ga naar de website
\
Mijn wasmachine maakt veel lawaai en herrie

Mijn wasmachine maakt veel lawaai en herrie

Heb je genoeg van het storende geluid van je wasmachine in de (bij)keuken? Wastoren® heeft de oplossing! De innovatieve wasmachinekasten zijn speciaal ontworpen om trillingen te absorberen en het lawaai bij het centrifugeren aanzienlijk te verminderen. Zo kun je genieten van een rustigere waservaring, zonder de irritatie van lawaaiige apparaten.

Vanaf nu stabiliteit en veiligheid

Veiligheid staat voorop bij Wastoren®. De wasmachinekasten zijn uitgerust met RVS verstelbare poten voor maximale stabiliteit, perfect voor gebruik in de (bij)keuken. Bovendien zorgt de gepatenteerde kiepzekering ervoor dat de kast stevig blijft staan, zelfs tijdens het draaien van de was. Met de TÜV-certificering wordt gegarandeerde veiligheid geboden, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je (bij)keuken. 

MDF of spaanplaat?

De kasten zijn gemaakt van spaanplaat met melamine coating; het ideale materiaal voor deze kasten. Dit zorgt voor sterke schroefverbindingen, effectieve trillingsabsorptie en voorkomt losraken tijdens het centrifugeren. In vergelijking met MDF is spaanplaat minder gevoelig voor trillingen, waardoor je een merkbaar fijnere waservaring hebt.

Ontwerp je eigen (Bij)keukenruimte

Bij Wastoren® ben jij de ontwerper van je (bij)keukenruimte. De modulaire kasten kun je eenvoudig uitbreiden met extra opbergruimte, zodat je een opgeruimde en georganiseerde (bij)keuken creëert. Ontwerp nu je eigen wasmachinekast en breng rust in huis.

Wil je jouw eigen geluidsarme wasmachine kast samenstellen voor de (bij)keuken? Dat kan met onze handige configurator op www.wastoren.nl.

Afbeelding

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen