pinterest
Wastoren.nl

Wastoren.nl

Dé webshop voor een complete inrichting van jouw wasruimte, badkamer of bijkeuken.

Producten Verkooppunten Brochures Ga naar de website
\
Verbeter je waservaring met een wasmachine onderkast

Verbeter je waservaring met een wasmachine onderkast

Verhoog het comfort en de functionaliteit van je wasruimte met een wasmachine onderkast. Deze kast verhoogt je wasmachine of droger tot een comfortabele hoogte van 60 cm, waardoor het laden en lossen van wasgoed moeiteloos wordt. Bovendien is de onderkast uitgerust met een korflade voor diverse opbergmogelijkheden, waardoor je wasruimte niet alleen praktisch, maar ook stijlvol wordt. Elke wasdag wordt zo een plezierige ervaring!

Optimaal comfort en gemak

De wasmachine onderkast van Wastoren biedt niet alleen verhoogd comfort, maar ook ergonomische voordelen. Door de wasmachine te verhogen tot 60 centimeter verbetert het de houding en vermindert het de kans op rugklachten tijdens het laden en lossen van wasgoed. In vergelijking met standaard onderkasten die doorgaans een verhoging tot 40 à 50 centimeter bieden, streven wij naar ultiem comfort voor elke wasbeurt.

Moeiteloos Laden en Lossen

Voeg een uittrekplateau toe aan je wasmachinekast voor nog meer gebruiksgemak. Dit slimme ontwerp maakt het laden en lossen van wasgoed moeiteloos en je hoeft nooit meer te bukken. Plaats gemakkelijk je wasmand op het plateau terwijl je de schone was uit de machine haalt, waardoor het hele proces efficiënter wordt.

Handige Opbergruimte

Een van de meest opmerkelijke kenmerken van de wasmachinekasten is de ingebouwde korflade. Deze biedt handige opbergruimte voor wasmanden of wasproducten, waardoor alles netjes georganiseerd en binnen handbereik blijft.

Veiligheid en Stabiliteit

Naast praktisch gemak bieden onze onderkasten ook optimale veiligheid en stabiliteit. Gemaakt van hoogwaardige materialen met extra dik en dubbelwandig plaatmateriaal, absorberen ze trillingen en minimaliseren ze geluidsoverlast tijdens het wassen. Bovendien zijn de Wastoren kasten voorzien van een gepatenteerde kiepzekering, waardoor de machines stevig op hun plaats blijven en ze niet zomaar uit de kast kunnen vallen. Met TÜV-certificering ben je verzekerd van een veilige gebruikservaring, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van een rustige en comfortabele waservaring. 

Wil je jouw eigen wasmachine kast samenstellen? Neem een kijkje op www.wastoren.nl voor meer informatie.

Afbeelding

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen