pinterest
Wastoren.nl

Wastoren.nl

Dé webshop voor een complete inrichting van jouw wasruimte, badkamer of bijkeuken.

Producten Verkooppunten Brochures Ga naar de website
\
Kasten van Wastoren® als trillingsdempers voor jouw dansende wasmachine!

Kasten van Wastoren® als trillingsdempers voor jouw dansende wasmachine!

In de hectiek van je huishouden is het fijn als je wasmachine, droger, koelkast, en/of vriezer, stil en stabiel blijven zonder trillingen en lawaai. Bij Wastoren® bieden we hiervoor de perfecte oplossing: onze innovatieve wasmachinekasten. Deze kasten absorberen trillingen en verminderen geluidsoverlast, waardoor je apparaten rustig en betrouwbaar blijven functioneren. Bovendien bieden we flexibiliteit, je kan namelijk extra opbergkasten toevoegen zodat je het maximale uit je ruimte haalt. Denk aan extra onderkasten waar je een keukenblad op kunt zetten voor in de bijkeuken, en extra bovenkasten boven je machines of keukenblad!

Stabiliteit en duurzaamheid

Onze wasmachinekasten verbeteren niet alleen de stabiliteit van je wasmachine en andere apparaten, maar dragen ook bij aan hun levensduur. Dankzij het dikke en dubbelwandige plaatmateriaal worden trillingen effectief geabsorbeerd, terwijl de RVS verstelbare poten ervoor zorgen dat je apparaten altijd waterpas staan. Dit vermindert de mechanische belasting en zorgt voor betere prestaties en een langere levensduur van je apparaten.

Ontdek de voordelen van Wastoren®

Naast het verminderen van trillingen en lawaai, dragen onze wasmachinekasten ook bij aan een stijlvolle en praktische inrichting van je bijkeuken. Ontdek het gemak van onze modulaire oplossingen, die volledig aanpasbaar zijn aan jouw behoeften. Kies voor een dubbele wasmachinekast of een handige stapeloplossing, en voeg indien gewenst extra opbergkasten toe. Met de kasten van Wastoren® creëer je een rustige en zorgeloze waservaring in jouw (bij)keuken.

Eigen kast samenstellen? Bekijk onze configurator op www.wastoren.nl

Afbeelding

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen