pinterest
De bijkeuken

De bijkeuken

De bijkeuken is een perfect geplande werkruimte waar je uit het zicht de was droogt, voedsel en dranken netjes opbergt en schoonmaakproducten of zelfs schoenen ordelijk bewaart. Alles op één plek, precies waar het nodig is. Te mooi om waar te zijn? Met de voorraadkasten, handige opbergoplossingen en wasmachinekasten, heb jij straks de ideale opbergruimte!

FotoDe bijkeuken

De perfecte oplossing

Omdat mensen vaak geen kelder meer hebben, is er in veel huizen hetzelfde probleem: wat doe je met de dingen die je dagelijks gebruikt, maar waarvan je niet wilt dat iedereen ze ziet? Als er één plek in huis is waar opslag en orde centraal staan, dan is het de bijkeuken wel. Wie droomt er niet van een extra kamer met voorraadkasten, lades en handige oplossingen om alles een eigen overzichtelijke plek te geven! Hoeveel plaats je exact nodig hebt, is voor iedereen anders en hangt onder meer af van de grootte van je gezin, je levensstijl en je kookgewoontes. 

Met een goed doordachte bijkeuken kun je makkelijk bij je voorraad, vind je alles in een handomdraai terug en bespaar je niet alleen ruimte, maar ook heel wat tijd in het huishouden. Spullen die je niet dagelijks nodig hebt, krijgen er keurig een eigen plekje en recyclen van afval wordt een eitje wanneer je een handige bewaarplek hebt voor karton en petflessen. En wat dacht je van een droogkast en wasmachine op ooghoogte, zodat je geen last meer hebt van lage rugpijn? Met een ingebouwde strijkplank win je ook meters ruimte. Praktisch én overzichtelijk!

Voor elke ruimte een oplossing

Voor elke ruimte, klein of groot, zijn er verschillende handige oplossingen voor een opgeruimde en geordende keuken en een overzichtelijke wasruimte. Bekijk hieronder voorbeelden met kasten en lades van Bijkeuken.nl ter inspiratie.

FotoDe bijkeuken

Perfecte organisatie in een U-vorm

FotoDe bijkeuken

Compact in een pijpenla

FotoDe bijkeuken

Rechte oplossing voor smalle ruimtes ...

FotoDe bijkeuken

met achter de kastdeuren handige ruimtebesparende opbergoplossingen

Voorraadkast

Ruimtebesparend, overzichtelijk en altijd bij de hand. Van het hoge rek voor drankkratten tot de hoge kast voor de bezem en de hoge kast voor de voorraden – voor alles is een plek met overzichtelijke en functionele kasten.

FotoDe bijkeuken

FotoDe bijkeuken

Schoonmaak en wasverzorging 

De bijkeuken is ook de ideale plek voor de wasruimte. Een wasserette voor thuis met korven en kasten die het leven makkelijker maken. Als kers op de taart vind je in de waskeuken ook oplossingen voor het opbergen van was en accessoires. Zo wordt wassen pas echt leuk!

FotoDe bijkeuken

Slim recyclen

Recyclen in plaats van weggooien: een duurzaam gebruik van hulpbronnen is hét thema van de hedendaagse tijd. Maar hoe kun je petflessen, papier en dozen perfect opbergen en sorteren? Met speciale recyclingkasten en -tassen wordt dit kinderspel en is alles onmiddellijk klaar voor verwijdering.

FotoDe bijkeuken

Schüller

kitchens for life

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen