pinterest
Drie Red Dot designprijzen voor Hettich

Drie Red Dot designprijzen voor Hettich

Hettich staat bekend om de vele innovaties en steeds weer nieuwe ideeën voor keukenmeubels: van schuiflade en ladegeleidersystemen en scharnieren tot vouw- en schuifdeurbeslag. Geen wonder dat dit jaar maar liefst drie producten de wereldwijd gerenommeerde designprijs Red Dot Award hebben gewonnen. Het feature AvanTech YOU Illumination, het dempingssysteem Push to open Silent voor draaideuren en de ladegeleider Quadro Compact FE 20 voor wijnkoelkasten werden onderscheiden.

Innovatief beslag 

Innovatief beslag vormt vaak de basis voor functioneel meubeldesign. Schuifladesysteem AvanTech YOU gaat nog een stap verder en is het ultieme platform voor divers design. Naast de vrije keuze op het gebied van kleur, afmetingen en materiaal komt met de zojuist onderscheiden AvanTech YOU Illumination nog de effectverlichting: homogeen led-licht in 4.000 °K in opklikbare designprofielen verlicht de open schuifladen van binnenuit of zorgt voor sfeervolle accenten aan de buitenkant. En ook glazen inlays met gepolijste of geslepen rand worden dankzij AvanTech YOU Illumination optimaal in het licht gezet. De techniek heeft geen extra kabels in de meubels nodig en kan dus ook eenvoudig achteraf worden aangebracht.

Afbeelding

Dempingssysteem

Het nieuw ontwikkelde Push to open Silent voor draaideuren van Hettich is ook in de prijzen gevallen. Deze oplossing vult een leegte op in het comfort van greeploos design, want er bestond nog geen gedempte zelfintrek voor een mechanisch openingssysteem voor draaideuren. De Push to open-behuizing bevat normaal verkrijgbare batterijen. Die leveren de energie om de stoter na het openen van de greeploze deur weer in zijn uitgangspositie terug te brengen. Het compacte dempingssysteem wordt gewoon in de kast geschroefd en is naar keuze uitgevoerd in wit, grijs of antraciet en daardoor passend bij de betreffende kastkleur. 

Afbeelding

Ladegeleider

Het onderscheiden uittrekbare ladegeleider Quadro Compact FE 20 voor wijnkoelkasten combineert eveneens design en comfort op zeer hoogwaardige wijze. Wijnflessen moeten zonder trillingen worden verplaatst, zodat kwaliteit en smaak niet worden beïnvloed. Met het uittrekbare systeem Quadro Compact kunnen de uittrekplateaus in de wijnkast beschermend en zonder trillingen worden gebruikt. Een hybride kogelelement zorgt voor een uitermate rustige, trillingsarme loop. Optionele features zoals de gedempte zelfintrek vergroten het comfort van de gebruiker. Met zijn donkere oppervlak past de ladegeleider ook optisch perfect bij het chique design van de wijnkoelkast.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen