pinterest
Wastoren.nl

Wastoren.nl

Dé webshop voor een complete inrichting van jouw wasruimte, badkamer of bijkeuken.

Producten Verkooppunten Brochures Ga naar de website
\
Een wasmachine kast met deuren: ja of nee?

Een wasmachine kast met deuren: ja of nee?

Bij Wastoren® staat veiligheid en efficiëntie in jouw (bij)keuken voorop. De open wasmachinekasten zijn zorgvuldig ontworpen om oververhitting en brandrisico's te minimaliseren. In tegenstelling tot dichte kasten bevorderen de kasten luchtcirculatie rondom de machines, waardoor het risico op brandgevaar wordt verminderd. Dankzij een doordacht ontwerp met ventilatierooster en een open voor- en achterkant, kunnen warmte en vocht goed worden afgevoerd. Dit bevordert niet alleen de veiligheid in huis, maar ook de levensduur van je wasmachine en droger worden verlengd. Ook is het gunstig voor de garantie van je machines, aangezien deze in een open ruimte moeten staan.

TUV-gecertificeerde veiligheid

De wasmachinekasten van Wastoren® zijn TÜV-gecertificeerd, waarmee ze voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Dit certificaat bevestigt dat de kasten veilig en betrouwbaar zijn. Dankzij de gepatenteerde kiepzekering kunnen je machines niet uit de kast vallen, wat essentieel is voor een veilige omgeving in de (bij)keuken.

Gebruiksgemak zonder deuren

Een wasmachinekast zonder deuren biedt directe toegang tot je apparaten, wat enorm handig is tijdens het wassen. In tegenstelling tot kasten met deuren hoef je bij deze open kasten niet steeds deuren te openen of te sluiten. Dit bespaart ruimte en voorkomt obstakels tijdens het in- en uitladen. 

Flexibele opbergmogelijkheden en comfort

Bij Wastoren® heb je volledige vrijheid om je (bij)keuken in te richten zoals jij dat wilt. De modulaire wasmachinekasten bieden diverse opbergoplossingen, ongeacht de grootte van je ruimte. Begin met een basiskast en breid deze uit met extra opbergkasten! Met een comfortabele hoogte van 60 cm en handige uittrekplateaus voor je wasmanden, bieden de kasten zowel gemak als een opgeruimde uitstraling in jouw (bij)keuken. Het is overigens ook mogelijk om een koelkast en/of vriezer in de kasten te plaatsen!

Je eigen wasmachine kast ontwerpen? Bekijk de configurator op www.wastoren.nl

Afbeelding

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen