pinterest
Deze keukenstijlen zijn populair in 2023

Deze keukenstijlen zijn populair in 2023

In Nederland is de keuken één van de meest favoriete plekken in huis en daarom brengen we er veel tijd in door. We houden van lekker koken, maar naast het bereiden van maaltijden is het ook een ruimte om te ontspannen en te socializen met vrienden en familie. Het is dan ook niet verrassend dat veel mensen de stijl van hun keuken serieus nemen. In 2023 zijn er verschillende keukenstijlen die populair zijn en die we graag met je delen. Laat je inspireren!

1. Moderne keukens

Moderne keukens blijven in 2023 populair. Deze keukens hebben een strak design en zijn vaak voorzien van moderne snufjes en technologieën. De kleuren die worden gebruikt in moderne keukens zijn wit, zwart en grijs, maar ook felle kleuren zien we steeds meer. Moderne keukens zijn erg functioneel en bieden vaak veel opbergruimte achter het strakke uiterlijk van de keuken. Praktisch en stijlvol dus!

2. Landelijke keukens

Landelijke keukens zijn ook nog steeds geliefd in 2023. Deze keukens hebben een rustieke uitstraling en zijn vaak voorzien van natuurlijke materialen zoals hout en steen, en hebben van die grote, prachtige landelijke tafels. Je kunt zo’n type eettafel kopen bij Robuuste Tafels, bijvoorbeeld. De kleuren die vaak worden gebruikt in landelijke keukens zijn crème, beige en groen. Landelijke keukens zijn warm en gezellig en creëren een knusse sfeer in huis. 

3. Industriële keukens

Industriële keukens zien we ook nog veel. Deze keukens hebben een stoer en robuust uiterlijk en zijn vaak voorzien van materialen zoals metaal en beton. De kleuren die vaak worden gebruikt in deze keukenstijl zijn grijs, zwart en donkerblauw. Deze keukens zijn functioneel en praktisch en creëren een industriële sfeer in huis.

4. Scandinavische keukens

Scandinavische keukens zijn een relatief nieuwe trend die in 2023 steeds populairder wordt. Deze keukens hebben een minimalistisch design en zijn vaak voorzien van natuurlijke materialen zoals hout en marmer. De kleuren die vaak worden gebruikt in keukens met een Scandinavische stijl zijn wit en pasteltinten zoals lichtblauw en roze. Stijlvolle en lichte keukens die een rustgevende sfeer in huis creëren.

In 2023 zijn er verschillende keukenstijlen populair, zodat er voor elke smaak een droomkeuken te vinden is. Of je nu houdt van een strak en modern design of een rustieke uitstraling, er is altijd een keukenstijl die bij jouw persoonlijke stijl past. We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om inspiratie op te doen voor jouw (toekomstige) nieuwe keuken. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen