Geniet ook in de keuken van het gemak van een tv beugel

Steeds meer mensen willen ook in de keuken genieten van hun favoriete televisie- of kookprogramma. Dit wordt een stuk makkelijker wanneer je gebruik maakt van een goede tv beugel. Met een design tv beugel zorg je voor meer gemak, meer ruimte en goede flexibiliteit. Wil jij televisie kijken in de keuken, dan biedt een tv beugel tal van mooie voordelen. Wij benoemen 5 belangrijke voordelen van een tv beugel in de keuken.

1. De keuken wordt direct gezelliger

De keuken behoort voor velen tot de meest gezellige ruimtes in huis. We brengen er graag tijd door en vaak niet alleen om te eten. Zo bespreken we er de dag, spelen we spelletjes aan de keukentafel en maken we er mooie herinneringen. De keuken wordt nóg gezelliger als er een televisie aanwezig is. Je kunt dan niet alleen genieten van een mooi programma, maar je kunt natuurlijk ook een gezellig muziekje aanzetten voor extra sfeer. Zo biedt de tv beugel niet alleen gemak, maar ook veel meer gezelligheid.

2. Tijdens het koken genieten van je programma’s

Misschien is het je al eens overkomen, en dan ben je zeker niet de enige. Je moet echt beginnen met koken, anders staat het eten veel te laat op tafel. Helaas is wel je favoriete televisieprogramma bezig. Tijdens het koken loop je even naar de woonkamer om toch een stukje van het programma mee te pakken en zonder dat je het in de gaten hebt, sta je net iets te lang te kijken. Je gerecht op deze manier laten verbranden is zonde… Dit kun je gemakkelijk voorkomen als je gewoon tijdens het koken kunt genieten van je favoriete televisieprogramma’s. Plaats je tv op een tv beugel in de keuken en je kunt gemakkelijk multitasken.

3. Eenvoudig de ideale kijkhoogte realiseren

Met een tv beugel kun je eenvoudig zorgen voor een kijkhoogte die voor jou comfortabel aanvoelt. Dit is toch een stuk lastiger wanneer je de televisie op een kastje zet. Jij bepaalt zelf hoe hoog je de televisie aan de wand wilt hebben, waardoor je optimaal rekening kunt houden met je lichaamslengte en de houding die voor jou het meest prettig aanvoelt.

4. Je kunt de televisie eenvoudig bijdraaien

Kook je aan de ene kant van de keuken en staat de eethoek aan de andere kant van de keuken? Dan is het natuurlijk prettig als je vanaf beide kanten goed televisie kunt kijken als je dat wilt. Dit kan met een goede tv beugel die eenvoudig naar een fijne positie kan worden gedraaid. Ben je klaar met koken en verplaats je naar de eethoek? Je hoeft geen moment van je favoriete programma te missen!

5. Je bespaart ruimte met een tv beugel

Het is natuurlijk altijd fijn om ruimte te besparen in huis. Dit geldt niet alleen voor de woonkamer, maar zeker ook voor de keuken. De keuken is in de meeste gevallen toch al wat kleiner dan de woonkamer, waardoor elk beetje extra ruimte goed benut kan worden. Met een mooie tv beugel kun je eenvoudig ruimte besparen. De ruimte onder de televisie kun je gewoon benutten zoals jij dat wilt. 

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen