pinterest

Binnenkort jarig? 5 leuke cadeaus om te vragen voor je verjaardag

Ben je binnenkort jarig, maar weet je niet zo goed wat je aan je vrienden of familie moet vragen? Dan zijn wij hier om je uit de brand te helpen! Hoe ouder je wordt, hoe lastiger het vaak is om leuke cadeaus te bedenken die je voor je verjaardag kunt vragen. Op een gegeven moment heb je de meeste spullen al wel. En geld vragen is ook maar zo saai. Daarom hebben wij hieronder vijf leuke cadeau ideeën voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder!

Boeken of tijdschriften

Ben je dol op lezen? Dan kun je altijd een goed boek vragen. Stel zelf een lijstje samen met boeken die je graag nog eens wilt lezen. Of stuur degene die je voor je verjaardag hebt uitgenodigd op pad om een boek uit te zoeken waarvan hij of zij denkt dat jij het helemaal geweldig zult vinden. Of wat dacht je van jouw favoriete tijdschrift? 

Bakboeken en andere bakspullen

Wanneer je fan bent van bakken, kun je eigenlijk nooit genoeg bakboeken en andere bakproducten hebben. Een extra setje ovenwanten is erg praktisch om achter de hand te hebben mochten de handschoenen die je nu gebruikt op den duur versleten raken. En ook al puilt jouw keukenla uit van de bakvormen en uitstekersets, nieuwe uitstekers in grappige vormen zijn altijd van harte welkom.

Een lekker luchtje

Mocht je vaak parfum dragen, dan is het ook een idee om een lekker luchtje voor je verjaardag te vragen. Welke parfum jij lekker vindt, is vaak heel persoonlijk. Geef daarom duidelijk aan welke luchtjes jij lekker vindt ruiken. Zo weet je zeker dat je nooit zonder je favoriete luchtje zult komen te zitten. 

Een dagje weg

Naast tastbare dingen, zoals een boek of tijdschrift of een flesje parfum, kun je natuurlijk ook niet-tastbare dingen, zoals een activiteit, op je verlanglijstje zetten. Denk bijvoorbeeld aan een dagje weg naar een dierentuin of pretpark. Of wat dacht je van een gezellige workshop of high tea met al jouw vrienden en vriendinnen? Vaak zijn dit nog de leukste cadeaus om te geven en te ontvangen.

Cadeaubonnen

Mocht je het helemaal niet meer weten en niet echt warm worden van bovenstaande ideeën, dan kun je altijd nog cadeaubonnen vragen. Zo heb je cadeaubonnen voor een specifieke winkel, maar bestaan er ook bonnen die je in meerdere, verschillende winkels, maar ook online kunt besteden. Op deze manier hoef je geen geld te vragen, maar kun je wel helemaal zelf je eigen cadeau uitzoeken.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen