pinterest
Stoves zorgt voor wijn die altijd op temperatuur is

Stoves zorgt voor wijn die altijd op temperatuur is

Dit is de perfecte koelkast voor iedereen die van een wijntje houdt! Want, je kunt hierin onder ideale omstandigheden en op de juiste temperatuur zowel witte als rode wijn bewaren. Om ze te serveren wanneer jij dat wil. De wijnklimaatkast van Stoves is goed als opslag voor elke wijnliefhebber.

Aparte temperatuurzones

FotoStoves zorgt voor wijn die altijd op temperatuur is

De onderbouw wijnklimaatkasten van Stoves zijn uitgevoerd met twee aparte instelbare temperatuurzones. Zo kun je 46 flessen kwijt die liggen te wachten tot je van ze gaat genieten. Om de koelkast met inhoud nog aantrekkelijker te maken, is er een glazen deur die voorzien is van een RVS handgreep. De wijnklimaatkasten zijn in twee hoogtes verkrijgbaar en hebben de topepasselijke namen Medoc in 87 cm en Elzas in 82 cm hoog meegekregen.

Luxe uitstraling

FotoStoves zorgt voor wijn die altijd op temperatuur is

De luxe uitstraling van de wijnklimaatkasten komt door de vijf houten plateaus waar de flessen op liggen en die goed zichtbaar zijn door de glazen deur. Verder zorgt de ledverlichting voor een rustige sfeer. De koelkasten kunnen ook vrijstaand gebruikt worden. De apart in te stellen bewaartemperatuur per zone zorgt dat deze wijnklimaatkasten het beste zijn wat betreft bewaartemperatuur voor je hele wijncollectie.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze wijnklimaatkasten? Download hier de brochures of maak een afspraak met een verkooppunt in de buurt

Lees hier meer over wijnkoelkasten

Informatie aanvragen bij Stoves

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen