Modern koelen met de Vario 400 serie van Gaggenau

Modern koelen met de Vario 400 serie van Gaggenau

Ben je op zoek naar een elegante koelwand, die je naar eigen wens kan samenstellen en die alle voordelen van modern voorraadbeheer heeft? Het modulaire systeem van volledig integreerbare inbouwapparaten van de nieuwe Gaggenau Vario koelen 400 Serie bestaat uit 14 koelapparaten die in een groot aantal varianten kan worden gecombineerd.

Uitgebreide serie koelapparaten

De smaakvolle roestvrij stalen interieurs zijn ruim, licht en functioneel. Hoogwaardige materialen en een precieze afwerking dragen bij aan de lange levensduur van de apparaten en ze zijn ook nog eens de stilste in hun klasse en behoren vrijwel allemaal tot de energie-efficiencyklasse A+ resp. A++.

Gaggenau compacte koelwand Vario 400 serie

Producten langer vers

De koelkasten, vriesapparaten, koel-/vriescombinaties en de wijnklimaatkasten van Gaggenau beschikken over klimaatzones die op de graad nauwkeurig kunnen worden ingesteld. Daarmee zijn ze een ideale omgeving voor alle soorten gekoelde en kleine diepvriesproducten, voor het vers houden van gevoelige levensmiddelen en voor het bewaren van de beste wijnen.

Gaggenau koel-vriescombinatie RY492 wijnklimaatkast RW414

Een modern interieur

De moderne interieurs van alle apparaten zijn volledig met roestvrij staal bekleed. Dit materiaal is hygiënisch en voorkomt in combinatie met zuurstof ook de vorming van geurtjes. Voor een goede verlichting zorgen zijwaartse LED-elementen, die heel energiezuinig zijn en geen warmte afgeven. De plateaus van gehard veiligheidsglas kunnen handmatig en deels elektrisch worden versteld. De laden zijn volledig uittrekbaar. Kortom: ook de binnenkant van de apparaten zijn meer dan de moeite waard.

Gaggenau koelapparaat RC472 diepvries RF471

No-frost

Alle apparaten van de serie zijn voorzien van No-frost-techniek. Daardoor is het lastige ontdooien niet meer nodig en hebben diepvriesproducten geen last van rijpvorming. Bijzonder comfort bieden de koelapparaten met geïntegreerde vershoudzone, waarin bij een temperatuur van bijna 0 °C zelfs gevoelige levensmiddelen tweemaal zo lang houdbaar zijn als bij traditionele koelsystemen.

Gaggenau Vario koel-vriescombinatie RB492 interieur 400 serie

Bijzondere features

Afgezien van de exclusieve LED-verlichting heeft de Vario koelen 400 Serie nog andere bijzonderheden, zoals de extreem belastbare deurrekken van aluminium, die op de millimeter nauwkeurig zijn gemaakt en met de hand worden ingebouwd. Het onderste deurrek van de koel- en vriescombinatie RB/RY 492 kan bv. tot 25 kilo dragen. Bijzonder robuuste scharnieren maken een deuropeningshoek van 115 graden en daarmee een comfortabele toegang tot de binnenruimte mogelijk. Tegelijkertijd zorgen ze ervoor dat de zware deuren tientallen jaren lang betrouwbaar worden gedragen. Met deurfronten van roestvrij staal of aluminium als bijzondere accessoires kunnen de apparaten individueel worden aangepast. Met een hoogte van 213,4 cm kunnen de volledig integreerbare apparaten van de serie naar keuze met de aanslag rechts of links worden ingebouwd.

Meer informatie over Gaggenau vind je bij inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP