pinterest
Modern koelen met de Vario 400 serie van Gaggenau

Modern koelen met de Vario 400 serie van Gaggenau

Wanneer je fan bent van een strakke keukenwand met keukenapparaten, dan zijn de volledig geïntegreerde koelkasten, vriezers, koel-vrieskasten en wijnklimaatkasten uit de Vario 400 serie van Gaggenau het neusje van de zalm. Zo'n koelwand van apparaten in vrijwel naadloos roestvrij staal zorgt voor een groots statement in de keuken en je kan de wand volledig naar jouw wens samenstellen!

FotoModern koelen met de Vario 400 serie van Gaggenau

Vario 400 serie koel-vriescombinatie met wijnklimaatkast

Complete koelwand samenstellen

Een koelkast of koel-vriescombinatie is minstens zo belangrijk als een goede kookplaat of een gebruiksvriendelijke oven. Een goede koelkast zorgt ervoor dat producten gekoeld blijven en met extra functies zorgt het apparaat zelfs voor extra lange houdbaarheid en vitaminebehoud. Voor je complete Gaggenau koelwand kan je kiezen voor een moderne Vario koelkast of koel-viezer en deze uitbreiden met een vriezer, een koellade en  verschillende wijnklimaatkasten. Een complete wand om te koelen en vriezen, die ook nog eens een lust voor het oog is. 

FotoModern koelen met de Vario 400 serie van Gaggenau

Vario 400 koelkast in combinatie met Vario vriezer

Belevenis

Alleen al het openen van de Vario koelkast is een belevenis. De enorme deur opent moeiteloos door er zacht op te duwen en dan zie je professionele roestvrijstalen binnenruimte met aluminium elementen in antraciet en glazen planken. Het minimalistische interieur wordt benadrukt door warme witte LED-verlichting zonder schittering die voor zacht licht zorgt. Door het vrijwel onzichtbare railsysteem kan de hoogte van de planken en deurrekken eenvoudig worden aangepast.

Nauwkeurig koelen

Nauwkeurige koeling is verzekerd door gelijkmatig verdeelde temperaturen, terwijl verschillende klimaatzones ook individueel kunnen worden afgesteld. Ook de koellade biedt ideale opslagomstandigheden die vlees en vis langer vers houden dankzij temperaturen nabij, of zelfs op, 0 °C. De apparaten integreren door middel van Home Connect in een digitale woning en kunnen op afstand aangepast worden.

FotoModern koelen met de Vario 400 serie van Gaggenau

Vario 400 koelkast in combinatie met een Vario wijnklimaatkast

Wijnklimaatkast

Voor echte wijnliefhebbers is een goede wijnklimaatkast in de koelwand de ultieme droom. Een wijnklimaatkast houdt flessen niet alleen constant op exact dezelfde temperatuur, maar brengt ook een extra luxe element in je keuken. De Vario 400 wijnklimaatkasten zorgen dat je wijncollectie altijd binnen handbereik is. Afhankelijk van de keuze voor handgrepen, opent de deur door middel van een pull of push-to-open mechanisme. 

FotoModern koelen met de Vario 400 serie van Gaggenau

Dankzij geavanceerde technologie beschikken de Vario 400 wijnklimaatkasten over drie verschillende klimaatzones waarin je de temperatuur en luchtvochtigheid via een TFT-Display bedient. De kasten zijn voorzien van volledig uittrekbare flessenplateaus van eikenhout en antraciet aluminium, die de wijn beschermen tegen storende aroma’s. Bovendien bewegen ze geruisloos en produceren ze minimale trillingen. De vijf voorgeprogrammeerde ledverlichtingprogramma’s presenteren de wijncollectie op indrukwekkende wijze.

Ervaar het verschil, de Gaggenau showroom 

Uiteindelijk moet je een Gaggenau-apparaat ervaren om de kwaliteit ervan volledig tot zijn recht te laten komen. Maak daarom een afspraak bij de dichtstbijzijnde showroom!

Bekijk de verschillende mogelijkheden op de website van Gaggenau.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen