TopCore werkbladen voor de keuken

Het wordt steeds belangrijker dat materialen in de keuken een natuurlijke look hebben en ook ‘echt’ moeten voelen. De  TopCore collectie van Dekker speelt op deze ‘Look and Feel’ trend in. De structuren van het programma, in combinatie met dessins als Canvas, Denim, Onyx, Smokey Black en Zebrano Grey hebben zowel visueel als voelbaar een bijna magische aantrekkingskracht.

TopCore werkblad Timberfree

Top Core is zeer stevig en compact en daardoor stootvast. Het blad is daarnaast ook kras- en slijtvast. Het gesloten oppervlak zorgt ervoor dat het werkblad bijzonder watervast, hygiënisch en eenvoudig te reinigen is. De dessins uit deze collectie sluiten ook onderling op elkaar aan. Zo zijn achterwanden en werkbladen naar wens te combineren. Bijzonder is dat deze luxueus uitziende collectie een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding heeft.

TopCore heeft een standaard dikte van 10 mm. Dit sluit perfect aan op de toenemende vraag naar greeploze keukens met een dun werkblad. Maar ook werkbladen van 40, 60, 80 mm en dikker zijn mogelijk dankzij de V-groove techniek. Met deze techniek wordt de rand uit het materiaal gevouwen en vormt het één geheel met het blad. Hierdoor lopen structuur en dessin van het blad door in de rand. De werkbladen kunnen daarnaast ook van fraaie onderbouw spoelbakken worden voorzien.
TopCore is een veelzijdig materiaal bestaande uit een gekleurde bovenlaag met daaronder enkele lagen met fenolhars geïmpregneerd kraftpapier. (De zwarte kern van het blad ontstaat door het aantal lagen papier). Onder hoge druk en temperatuur worden deze lagen samengeperst tot een plaat van 10 mm. Uiteindelijk wordt het blad afgewerkt met een overlay die de oppervlaktestructuur bepaalt.

 

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen