pinterest
TopCore keukenbladen in prachtige kleuren

TopCore keukenbladen in prachtige kleuren

Ben je op zoek naar een keukenblad met unieke kleuren en oppervlakstructuren? Dan zijn de Top Core werkbladen een aanrader. Ze kunnen tegen een stootje, zijn bijzonder watervast en kennen een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Het hoogwaardige materiaal biedt tal van mogelijkheden voor een origineel en trendy ontwerp.

FotoTopCore keukenbladen in prachtige kleuren

Watervast, hygiënisch en makkelijk schoon te maken

De werkbladen van Top Core bestaat uit meerdere met fenolhars doordrenkte lagen kraftpapier, die in de fabriek van Dekker Zevenhuizen onder hoge druk en temperatuur zijn samengeperst. Doordat het materiaal zo stevig en compact is, is het stootvast. Het gesloten oppervlak maakt dat het blad door en door watervast, hygiënisch en makkelijk te reinigen is. Een ander belangrijk voordeel is dat vlakinbouw van spoelbakken mogelijk is.
De exclusiviteit van Top Core zit vooral in de decoratieve bovenlaag. Bijzondere dessins die niet alleen eruitzien als bijvoorbeeld hout, textiel of steen, maar ook zo aanvoelen. Daardoor hebben de werkbladen zowel visueel als voelbaar een bijna magische aantrekkingskracht.

FotoTopCore keukenbladen in prachtige kleuren

Ook prachtig bij greeploze keukens

Top Core® heeft een standaard dikte van 10 mm en passen perfect bij greeploze keukens met een dun werkblad. Maar ook werkbladen van 40, 60, 80 mm en dikker zijn mogelijk dankzij de V-groove techniek. Met deze techniek wordt de rand uit het materiaal gevouwen en vormt het één geheel met het blad. Hierdoor lopen structuur en dessin van het blad door in de rand. De werkbladen kunnen daarnaast ook van fraaie onderbouw spoelbakken worden voorzien. Een Top Core-werkblad kan zowel met een vlakke rand als met een haakse rand worden afgewerkt.

FotoTopCore keukenbladen in prachtige kleuren

De voordelen op een rij

Graag sommen wij de voordelen van Top Core werkbladen nog een keertje op: (1) unieke kleuren en oppervlakstructuren (2) goede prijs-kwaliteitverhouding (3) watervast dankzij het gesloten oppervlak (4) stevig en compact, en daardoor stootvast (5) even kras- en slijtvast als Toplaminaat (6) hygiënisch en eenvoudig te reinigen (7) twee inbouwmethodes (vlakinbouw en semi-onderbouw) (8) alle kleuren zijn direct uit voorraad leverbaar

FotoTopCore keukenbladen in prachtige kleuren

Vraag hieronder een brochure aan met een overzicht van alle kleuren en soorten TopCore werkbladen.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen