Stoves Richmond fornuis in alle kleuren van de regenboog

Stoves Richmond fornuis in alle kleuren van de regenboog

Ben je op zoek naar een robuust fornuis om al je kookkunsten op los te laten? Hou je van een echte eyecatcher in de keuken? De huidige fornuizen zijn vaak een culinair wonder en ook nog verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. De Richmond 1100 van Stoves is zo'n fornuis. Met vier energiezuinige ovens en zeven gaskookzones (of vijf inductiezones). Daarnaast is Stoves Richmond een lust voor het oog en biedt de mogelijkheid om van kleur te wisselen. Zo is het mogelijk om een neutrale en tijdloze oven te hebben, die kan veranderen in een uitbundige eyecatcher in de keuken. 

 Stoves Richmond vrijstaand fornuis rood    Stoves Richmond fornuis groen

Ruim 200 kleuren

Het Richmond fornuis van Stoves past erg goed in een klassieke keuken, maar de strakke lijnen komen ook in een moderne keuken erg goed tot hun recht. Het fornuis is geschikt voor alle kooktechnieken en daarom ideaal voor Bourgondiërs die thuis hun eigen restaurantkeuken ambiëren. Alle bereidingen zijn mogelijk; met dit fornuis geef je de mooiste gerechten door met de juiste cuisson. Het robuuste fornuis is verkrijgbaar in ruim 200 RAL-kleuren, in de vorm van een extra deurenset. De basisset is Zwart of Champagne. Met twee deurensets heb je dus de mogelijkheid om af en toe van kleur te wisselen.

Stoves Richmond 1100 vrijstaand fornuis roze   Stoves fornuis Richmond 1100 geel

Zeven gaskookzones of vijf inductiezones

Richmond is een fornuis voor alle kooktechnieken: bakken, braden, koken, sudderen, roosteren, wokken en grillen. Het fornuis is uitgevoerd met de meest ingenieuze en vooral praktische extra's als automatische vonkontsteking, elektrische programmeerbare klok, uitneembare ovendeuren, thermische gasbeveiliging en ergonomisch ontworpen knoppen. De zeven gaskookzones liggen prachtig verzonken in de vangschaal. Indien gewenst kan Stoves het fornuis uitgevoeren met een inductiekookplaat voorzien van vijf kookzones. Een van de zones beschikt over een powerboostfunctie van 3,7 kW. Ideaal om te wokken of om vlees snel aan te braden.

Stoves fornuis Richmond 1100 zwart   Stoves Richmond fornuis champagne kleur

Vier ovens

Met vier ovens kun je tegelijkertijd op verschillende temperaturen gerechten bereiden. Er is een elektrische heteluchtoven voor gelijkmatige verwarming en een constante temperatuur. In de elektrische multifunctionele oven kun je kiezen uit negen verschillende ovenstanden: hetelucht, boven- en onderwarmte en circulatiegrillen. De grilloven is perfect voor het krokante laagje op de pommes gratin. Met de sudderoven maak je heerlijke slow cooking gerechten. Door de lage temperatuur blijven belangrijke voedingsstoffen in het eten bewaard. Ideaal voor stoofpotten, bouillons of fonds. Dankzij de Easy Clean Pristine Emaille afwerking is de oven eenvoudig te reinigen. Lees hier meer over de ovens van de Soves Richmond fornuizen

Bron foto: rangecookers.co.uk

Brochure over Stoves Richmond fornuis in alle kleuren van de regenboog aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP