Minifornuizen: perfect voor kleine keukens

Heb je niet genoeg ruimte in de keuken voor een fornuis met oven? Vanaf nu kunnen ook bewoners van Tiny Houses en kookliefhebbers met een kleine keuken gebruik maken van een fornuis: een minifornuis! De nieuwe, compacte serie kleine fornuizen bestaat uit complete inductie- en gasfornuizen van slechts 60 cm breed. Deze passen perfect in kleine keukens of bij huishoudens die bewust(er) willen leven. Helemaal van deze tijd!
 
Stoves mini fornuizen Richmond en Sterling. Kleine fornuizen van 60cm breed voor een kleine keuken #fornuis #stoves #minifornuis #keuken
 

Heel Holland Bakt

We staan weer massaal in de keuken om zelf lekker en gezond te kokkerellen. Heel Holland Bakt is niet voor niets één van de meest populaire programma's van deze tijd. Gezond en energiezuinig koken staat hoog op het lijstje van veel thuiskoks en past ook volledig bij het populaire fenomeen van Tiny Houses. Het leven in kleine en duurzame huisjes met een minimalistische levensstijl vormt een steeds grotere tegenbeweging van grote woonkeukens met overbodige luxe. Voor kookliefhebbers met kleine keukentjes heeft Stoves nieuwe minifornuizen op de markt gebracht. Deze mooie fornuizen van zestig centimeter breed in verschillende kleuren boeten met twee multifunctionele ovens weinig in op het kookplezier!
 

Stoves Richmond fornuis mini. Klein fornuis van 60cm breed voor kleine keukens #fornuis #stoves #keuken

Alles-in-één fornuizen

De fornuizen uit de landelijk ogende Richmond serie en de moderne, strakke Sterling serie hebben ovens met onder andere een (dubbele variabele) grill en een ontdooifunctie en zowel de inductie- als gasfornuizen hebben gewoon vier kookzones. Het alles-in-één-concept van Stoves geldt ook voor de minifornuizen. Gezond koken is op een minifornuis daarom geen enkel probleem. Extra voordeel zit hem in het energiezuinig koken. Op een fornuis van zestig centimeter breed is dat bijna een automatisme. Zeker in het geval van inductie en met twee ovens die voorzien zijn van energieklasse A.
 
Stoves minifornuizen voor kleine keukens en tiny houses #fornuis #minifornuis #keuken #tinyhouses #stoves

Mooi en praktisch

Los van de grootte moet een keuken ook mooi zijn en zeker niet alleen praktisch. Ook Tiny Houses staan erom bekend zeer smaakvol te zijn ingericht. Bij het Stoves minifornuis kan de kookliefhebber kiezen voor een stoer en landelijk Richmond model in de kleuren zwart, crème of hot jalapeno of een industrieel en strak Sterling model in de kleuren zwart of roestvrijstaal. Het materiaalgebruik, de afwerking en de techniek is bij een fornuis van zestig cm gelijk aan dat van een fornuis van negentig cm of breder. Stoves maakt sinds honderd jaar namelijk enkel handgemaakte fornuizen.
 
Bezoek voor meer informatie de website van Stoves of vraag hier een brochure aan.
Bekijk hier meer mooie fornuizen van Stoves 

BROCHURE AANVRAGEN

Stoves -
Stoves

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen