Stoomovens van Küppersbusch

Stoomovens van Küppersbusch

Küppersbusch introduceert binnen haar collectie keukenapparaten een compleet vernieuwde combi steamer. Een stoomoven met alle eigenschappen van een normale heteluchtoven en de extra stoomfunctie.

In de steamer EKDG 6900.1PW van Küppersbusch wordt het eten op een zeer gezonde wijze bereid. Rijst, groenten, aardappelen, vis, kip en vlees kunnen heel gezond en mager worden gestoomd maar ook is de oven geschikt voor het regenereren van maaltijden, dit is een gezonde en snelle (9 min.) manier van opwarmen, zo blijven alle vitamines bewaard en ziet het gerecht er goed uit van kleur en structuur. Er zijn diverse programma’s voor vis, vlees, groenten en voor ontdooien.

 

Kuppersbusch stoomoven EKDG 6900

Ook taarten, cakes, pizza’s en dergelijke kunnen perfect worden bereid en doordat er extra stoom kan worden toegediend droogt er geen gerecht meer uit en blijft het extra lang vers. Daarnaast is deze oven uitgerust met allerlei unieke functies en bevat hij een gourmet stomen dat reeds 20 voorgeprogrammeerde recepten bevat. Er is keuze uit verschillende modellen en uitvoeringen. Küppersbusch geeft 2 jaar garantie en bij aankoop van 4 of meer Küppersbusch inbouwapparaten 5 jaar.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP