pinterest
Stoomovens van Küppersbusch

Stoomovens van Küppersbusch

Wanneer je houdt van gezond eten, gaat er niets boven het bereiden van eten met stoom. Mineralen en belangrijke voedingsstoffen blijven bij het stoom koken grotendeels behouden. Met de stoomovens van Küppersbusch beheers je deze manier van koken binnen een handomdraai.

Met de Küppersbusch K-Series zet je je keuken in de kijker. Met elegant design, intuitieve menu navigatie en de vele automatische programma’s en opgeslagen recepten bieden de ovens heel veel gebruikersgemak.

FotoStoomovens van Küppersbusch

Perfecte resultaten 

Door de veelvoud aan ovenfuncties vind je voor elke smaak en elk gerecht iets passends. De stoomoven is gemakkelijk te bedienen door de intuïtieve sensortouch bediening op het paneel van de oven. Door de grote keuze aan automatische programma’s zijn perfecte resultaten voorgeprogrammeerd. De oven bepaalt de juiste functie en bereidingstijd na invoering van het gerecht. Druk op start en de oven geeft een signaal wanneer het klaar is om op te dienen.

De functie-instellingen van je lievelingsgerechten kunnen snel en gemakkelijk als favoriete programma’s worden opgeslagen. Je kan ze altijd oproepen, zodat je je gerecht snel en precies kan bereiden

Functionele lades

FotoStoomovens van Küppersbusch

In combinatie met de Kuppersbusch vacumeerlade ontstaat er compleet nieuwe kookervaring in de keuken thuis. Het vlees, de vis of groente worden, eventueel met smaakmakende ingrediënten, in de vacuüm zak gestopt. Deze zak gaat dan in de stoomoven of combi-stoomoven en het sous-vide programma kan worden gestart. De etenswaren worden op constante temperatuur onder de 85º C langzaam bereid. De vacumeerlade is er ook voor het bewaren van etenswaren. Door het eten te vacumeren zijn de etenswaren langer vers en houdbaar. 

FotoStoomovens van Küppersbusch

Voor meer informatie over de stoomovens, bakovens en compacte ovens en andere keukenapparatuur download je hier de Kuppersbusch catalogus of bezoek de website.

Lees ook: 10 redenen om nu een stoomoven aan te schaffen

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen