pinterest
Stijlvolle bulthaup keuken aangevuld met werkkast

Stijlvolle bulthaup keuken aangevuld met werkkast

Alleen wat strikt noodzakelijk is in de keuken mag vooraan staan. Zo geldt de orde in de nieuwe b2 werkkast van bulthaup. Om de benodigde ruimte te bepalen, heeft een groep ontwerpers een traditionele keuken leeggemaakt en de bergruimte tot de essentie teruggebracht. In de werkkast plaats je alles wat je regelmatig gebruikt in de keuken: potten, pannen, keukengerei en servies. Er is alleen ruimte voor alles wat je in de keuken nodig hebt, en niets meer.

Alleen het noodzakelijke

FotoStijlvolle bulthaup keuken aangevuld met werkkast

De strakke en praktisch vormgegeven lichte b3 keuken van bulthaup komt volledig tot zijn recht in deze woning aan de rand van het bos in Nijmegen. Wat deze keuken pas echt uniek maakt, is de combinatie met de b2 werkkast. Zo is er voldoende bergruimte en hoeft er niets op het aanrecht achter te blijven.

Levenslust 

FotoStijlvolle bulthaup keuken aangevuld met werkkast

De eigenaren beschouwen de keuken als een integraal onderdeel van hun leven. Het is de ideale plek om gezellig met de hele familie bij te praten terwijl ze genieten van heerlijke maaltijden en drankjes. De laden in het b3 keukenblok bieden, samen met de nieuwe werkkast, voldoende opbergruimte en zorgen voor een opgeruimde uitstraling.

Unieke opbergruimte 

FotoStijlvolle bulthaup keuken aangevuld met werkkast

De b2 werkkast is niet alleen een visueel hoogstandje in deze keukenopstelling, maar is ook een ontzettend doordacht ontwerp aan de binnenkant. Alles heeft zijn eigen plek en biedt een perfect overzicht van de inhoud. Bouw 'm zo op dat alles wat je dagelijks gebruikt vooraan en op ooghoogte is opgeborgen. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen