Stoer kookeiland als eyecatcher

Toen de bewoners van deze woning in Arnhem kochten, kregen ze eindelijk de ruimte voor het kookeiland dat ze altijd al zo graag wilden hebben. Bij bulthaup Nijmegen vonden zij de keuken van hun dromen en met de gespecialiseerde hulp in de showroom kwamen zij tot deze mooie opstelling.


Bulthaup kookeiland als eyecatcher

Keuken en woonkamer vormen in de nieuwe woning één mooie grote open ruimte, met het stoere bulthaup b3 kookeiland als een van de prominente eyecatchers. Het taupekleurige kookeiland vormt een mooi contrast met de kastenwand in antraciet. De opvallende grepen zijn toegepast aan de zijde waar daadwerkelijk wordt gekookt. 


Het aanzicht vanuit de woonkamer is zo strak mogelijk en dus greeploos gehouden. De keuken is strak vormgegeven, maar wel voorzien van een uitnodigende bar naast de koffiecorner, waar ze maar al te graag zitten. 


De koffiecorner geeft de keuken, ondanks de strakke vormen, een gezellige uitstraling. Dit is een mooi hoekje voor het koffieapparaat, de keukenmachine en andere kleinere apparatuur. ‘Het eerste idee was om zelfs vijf kasten te nemen in plaats van drie. Uiteindelijk is dit een goed advies geweest, omdat er met de huidige opstelling ook ruim voldoende kastruimte is.’

Lees ook: Greeploze bulthaup b3 keuken met kookeiland

Bulthaup ontwerpt en realiseert premium-, op maat gemaakte keukens en leefruimtes voor individuele woningen en commerciële projecten over de hele wereld. Architectuur, innovatie en precisie kenmerken bulthaup en dat ervaar je op het moment dat je de showroom binnenkomt.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen