pinterest
Deze inductiekookplaat met afzuiging is als beste getest!

Deze inductiekookplaat met afzuiging is als beste getest!

Wil je weten welke inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging dit jaar als beste is getest door de consumentenbond? Lees dan snel verder.

Waar zijn de kookplaten op getest?

Dit jaar werden 30 inductiekookplaten met afzuiging getest in een professioneel en onafhankelijk testlab. Wat werd er precies getest? Bij een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging wil je natuurlijk weten of hij net zo goed afzuigt als een traditionele afzuigkap. Dat is uitgezocht. En heb je nog wel voldoende ruimte om te koken? Bij een kookplaat met afzuiging zit er een rooster voor het afzuigen van de kookdampen. Daardoor heb je ondanks de breedte van de plaat al snel wat minder ruimte. Bij sommige modellen zelfs zoveel minder ruimte dat het niet prettig koken is met meerder pannen. Tot slot werd getest of een kookplaat met afzuiging wel het schoonmaakgemak van een inductiekookplaat heeft. Want dat is een van de mooie voordelen van koken op inductie.

Dit is de beste inductiekookplaat met afzuiging 

FotoDeze inductiekookplaat met afzuiging is als beste getest!

De flexinductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging van Siemens kwam als de grote winnaar uit de bus. Het nieuwe inductionAir Plus afzuigsysteem van deze inductiekookplaat werd speciaal ontwikkeld zodat al jouw aandacht kan uitgaan naar wat echt telt: het koken. Een combinatie van een krachtig afzuigsysteem en een flexibele kookplaat waarvan je twee aangrenzende kookzones kunt combineren tot één groot geheel. De ideale 2-in-1-oplossing van kookplaat en afzuigkap in een volledig strak design. Eenvoudig schoon te maken en te bedienen.

FotoDeze inductiekookplaat met afzuiging is als beste getest!

Wat deze inductiekookplaat met afzuiging zo uniek maakt? De strakke lijnen van het zwarte keramisch glazen oppervlak worden niet langer onderbroken door het afzuigsysteem; dat is nu helemaal verzonken waardoor het nog esthetischer is. En het apparaat verhit precies daar waar het bodemoppervlak van de pannen een zogenaamde flexZone raakt. Zo behaal je optimale resultaten tijdens het koken.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen