pinterest
Upgrade jouw kookkunsten met deze kookplaten

Upgrade jouw kookkunsten met deze kookplaten

Met de nieuwste inductiekookplaten sluit je aan op de toekomst van koken. Wat we daarmee bedoelen? Dat gaan we je in dit artikel uitleggen!

Flexibel koken is de trend en geeft het gebruikersgemak dat je nodig hebt in de keuken. Door de technologie van de intelligente flexZones én de blauwe dual lightSlider van de nieuwe Siemens studioLine iQ700-inductiekookplaten heb je het flexibele gebruiksgemak dat je nodig hebt en het elegante design dat jouw keuken nog mooier maakt. 

FotoUpgrade jouw kookkunsten met deze kookplaten

Intelligente flexZones

Welke kookzone selecteer je voor je pan? De intelligente flexZones van de studioLine-inductiekookplaten detecteren automatisch de vorm en grootte van jouw pannen en ander kookgerei dankzij sensoren onder het glaskeramiek. Vervolgens wordt direct het aantal benodigde kookzones hierop aangepast. Verplaats je de pan? De instellingen verplaatsen direct mee. Zet simpelweg je pan op de iQ700-kookplaat, schakel deze in en geniet van flexibel koken.

Unieke blauwe dual lightSlider

Ben je op zoek naar een kookplaat met een elegante en intuïtieve bediening? Ontdek de nieuwe blauwe gebruikersinterface van de Siemens inductiekookplaten. Hiermee bedien je alle kookzones en instellingen intuïtief door aanraken en schuiven. Met de slimme dual lightSlider selecteer je eenvoudig kookzones op elke plek op de kookplaat. En het bijzondere is: als de iQ700-kookplaat is ingeschakeld, is het blauwe bedieningspaneel een visueel hoogtepunt. Uitgeschakeld is deze volledig onzichtbaar.

De nieuwe studioLine iQ700-kookplaten met intelligente flexZones en blauwe dual lightSlider zijn vanaf 1 oktober 2022 verkrijgbaar en kun je uitproberen in de Siemens showroom in Inspiratiehuis 20I20

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen