pinterest
Schone lucht met innovatief PlasmaMade filter in de afzuigkap

Schone lucht met innovatief PlasmaMade filter in de afzuigkap

Ben je op zoek naar een afvoerloze afzuigkap, waarmee kookgeuren en andere vieze luchtjes in de keuken en in huis verdwijnen? Met het innovatieve PlasmaMade filter in je afzuigkap worden kookluchtjes in no time vervangen door superschone lucht. Een verademing!

Innovatie in de keukenbranche

Een afzuiginstallatie heeft doorgaans een afvoerkanaal naar buiten nodig. Maar met een PlasmaMade-filter is dat verleden tijd. Deze zelfreinigende recirculatiefilter kan op je nieuwe of reeds bestaande afzuigkap worden gemonteerd en filtert zo de lucht, zoals geen ander apparaat dit kan. Een mooie innovatie in de keukenbranche.

Hoe werkt PlasmaMade

Het luchtreinigingsapparaat bestaat uit een rond filter, welke onzichtbaar in de afvoerbuis van de afzuigkap wordt geplaatst en geen uitgang naar buiten nodig heeft. Een belangrijk bijkomend voordeel is dat PlasmaMade voor een gezond binnenklimaat zorgt: hij verwijdert niet alleen typische kookluchtjes, maar bijvoorbeeld ook pollen en bacteriën.

FotoSchone lucht met innovatief PlasmaMade filter in de afzuigkap

Kookgeuren zijn in no time verdwenen. Wat rest is de lucht die schoner is dan in een bos.

Bij inschakeling van de afzuiging wordt de luchtstroom in beweging gebracht, deze wordt in het filter geblazen en gedetecteerd door een sensor, die het filter volledig automatisch in- of uitschakelt. De luchtstroom en daarin een hoeveelheid verontreinigde lucht wordt door de juiste hoeveelheid plasma efficiënt gereinigd tot wel 1000 m3.

Wat rest is de lucht die schoner is dan in een bos. Het systeem zorgt ervoor dat huishoudens veel energie kunnen besparen. Een gezin blaast elk jaar zo’n 200 euro naar buiten. Dit mag binnen nu en een aantal jaren in veel Europese landen niet meer.

Revolutie in luchtreiniging

FotoSchone lucht met innovatief PlasmaMade filter in de afzuigkap
De ontwikkelaar van het PlasmaMade filter is Product Engineer Martin van der Sluis. We kennen Van der Sluis als ontwikkelaar van de in het werkblad geïntegreerde gasbranders PITT Cooking; een prachtig, innovatief en populair product in keukenland.

Van der Sluis is een praktisch ingestelde uitvinder, die met zijn bedrijf al meer dan vijftien jaar keukens voor particulieren maakt. Mede door de allergieën van zijn zoon, werd hij op het idee gebracht om iets te ontwikkelen om het luchtklimaat te verbeteren. Het resultaat is het PasmaMade-filter dat bestaat uit een zwarte koker, waarmee in één uur een ruimte helemaal bacterievrij wordt gemaakt. Andere systemen doen hier tot wel 24 uur over.

Groen bedrijf

Van der Sluis gaat voor schone lucht in elke woning en wil een gezond binnenklimaat garanderen tegen minimale kosten. Doordat het PlasmaMade Airfilter de schone lucht weer terug het huis inblaast wordt gezorgd voor een positief milieueffect en dat maakt zijn bedrijf ook een “Groen bedrijf”.

Inmiddels verovert deze Nederlandse uitvinding de wereld; in 2016 werden niet minder dan 15.000 PlasmaMade-filters verkocht. En onlangs won het bedrijf van PlasmaMade-ontwikkelaar Martin van der Sluis de Nationale Business Succes Award in de Luchtzuiveringstechniekbranche. Daarmee is het niet alleen een toonaangevende onderneming, maar tegelijk één van de beste organisaties op het gebied van luchtzuivering.

Om verder te kunnen groeien en ontwikkelen, opende de Van der Sluis Groep in 2016 de deuren van een nieuw pand, waar aan kansarme jongeren een kans gegeven wordt op de arbiedsmarkt. Alles voor een betere toekomst!

FotoSchone lucht met innovatief PlasmaMade filter in de afzuigkap
PlasmaMade biedt twee modellen: een rond filter voor de meeste schouwkappen en een plat filter voor de afzuigingen in het plafond. Wil je meer informatie over dit innovatieve filter in je afzuigkap? Vraag hieronder vrijblijvend informatie aan, of neem contact op een verkooppunt in de omgeving.

PlasmaMade

Absolute Science - PlasmaMade

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen