Samsung Bespoke-ovens: bakken & stomen met artificial intelligence

De nieuwe Bespoke-ovens zijn niet alleen stijlvol, ze zijn ook nog eens superslim. Deze combi-ovens hebben alles wat jij nodig hebt om gezond en lekker te koken. Door de verschillende afwerkingen en kleuren past deze alleskunner ook perfect bij jouw interieur.

Met de Bespoke-ovens van Samsung kan je eenvoudig, gezond en toegankelijk koken met behulp van artificial intelligence (AI). Je krijgt precies het resultaat dat je wenst. Je kunt de oven op afstand bedienen en er via een camera op afstand in kijken. Dankzij AI worden ingrediënten herkend en krijg je tips voor bereidingen en optimale instellingen.

Daarnaast zorgt de SmartThings Cooking-service voor gepersonaliseerde recepten en intelligente maaltijdplanning die jouw smaak, je dieet en de inhoud van je Samsung koelkast kent. Zelfs het tellen van calorieën kan voor je worden bijgehouden! Bovendien kan je koken interactiever maken door time-lapse-video's op te nemen en die te delen op social media. 


Stomen en Air Fry

Koken met stoom wordt geassocieerd met gezond koken. De nieuwe Bespoke-Ovens zijn uitgerust met verschillende stoom-kookfunctionaliteiten om voedzame en lekkere gestoomde gerechten te maken. Met de Full Steam-functie kan je eenvoudig groenten of vis stomen, terwijl er meer van de natuurlijke smaak en voedingsstoffen behouden blijven. De oven wordt bovendien geleverd met Dual Cook Steam, waarmee je gezonde stoomgerechten en andere gerechten tegelijkertijd kan bereiden met verschillende ovenstanden. Je kan ook roosteren en bakken zodat het gerecht knapperig en sappig wordt, zo bespaar je tijd en energie. Als je klaar bent met, zorgt de ingebouwde stoomreinigingsfunctie voor een snelle reiniging.

En dat is nog niet alles, want je kan zelfs gezonder frituren zonder frituurpan in deze oven met de speciale Air Fry-schaal in de Air Fry modus. Door de heteluchtcirculatie worden je frietjes, aardappelkroketjes en ook groente in de schaal rondom verwarmd in een beetje olie. Overtollig vet wordt verminderd, maar je frietjes blijven knapperig en goudbruin van buiten en sappig van binnen. Ideaal!


Design

De oven heeft geen hendel en past daardoor naadloos in de keuken. Met een aanraking van een knop op het bedieningspaneel open je de deur. Daarmee kies je voor een stijlvol en minimalistisch interieur. De ovens zijn er in moderne kleuren zoals Onyx Black en Satin Beige en kan je kiezen voor verschillende afwerkingen. 


Ben je van plan je keuken een make-over te geven? Check dan ook de andere apparaten uit de Bespoke-collectie. Je kan alle slimme apparaten mooi met elkaar mixen en matchen tot een stijlvol geheel!


*AI Pro Cooking is alleen beschikbaar voor bepaalde modellen. Voor deze functie heb je een Wi-Fi-verbinding en een Samsung-account nodig. Voor meer informatie kijk je in de handleiding. 

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen