pinterest
Best of best! Innovatief kookeiland is grote prijswinnaar

Best of best! Innovatief kookeiland is grote prijswinnaar

Het nieuwste keukenmeubel van Poggenpohl, is een prachtig kookeiland wat lijkt te zweven. Het multifunctionele meubel +VENOVO past bij iedere interieurstijl en in elke ruimte en laat de grenzen tussen keuken en de leefruimte helemaal vervagen. Het verbaasd ons dan ook niets dat dit uitzonderlijke keukeneiland als 'best of best' is bestempeld door de jury's van zowel de Iconic Awards 2019 als de German Design Award 2019. Dé grote prijswinnaar van dit jaar!

Talent op het gebied van efficiëntie

Wie zegt dat een keuken er altijd uit moet zien als een 'keuken'? Het moderne meubel +VENOVO past bij elke levensstijl, maar valt toch op door de unieke uitstraling. Het design van het eiland is gebaseerd op een open planning en niet meer op de klassieke keuken met zijn vastgelegde routing. En wanneer je gaat verhuizen of verbouwen, kun je +VENOVO meenemen en eenvoudig plaatsen in de nieuwe ruimte.

Alle functies van een moderne keuken zijn onopvallend georganiseerd

FotoBest of best! Innovatief kookeiland is grote prijswinnaar

Poggenpohl +VENOVO

+VENOVO is een waar talent op het gebied van efficiëntie. Alle functies van een moderne keuken zijn onopvallend georganiseerd, zoals een inductie kookplaat met kookafzuiging, oven, koelkast, spoelbak en werkoppervlak. De laden hebben een duidelijke indeling om bestek, kruiden en ander keukengerei te sorteren. In de ruimte tussen het bovenste en onderste werkoppervlak werd een snijplank geïntegreerd.

FotoBest of best! Innovatief kookeiland is grote prijswinnaar

+VENOVO is in elk opzicht stijlvol doordat het meubel in de ruimte lijkt te zweven, gedragen door twee slanke beugels die de kast omgeven. Een onzichtbaar dragend onderstel maakt een ondersteuning in het middelste gedeelte volledig overbodig. Hierdoor ontstaat het zwevende effect van +VENOVO.

FotoBest of best! Innovatief kookeiland is grote prijswinnaar

In combinatie met vrijstaande +VENOVO highboards en/of sideboards ontstaan veelzijdige, creatieve woonmeubels. Zo kan je een persoonlijke ruimte creëeren, die precies bij jou past.

FotoBest of best! Innovatief kookeiland is grote prijswinnaar

Poggenpohl heeft met +VENOVO verder gedacht dan de standaard keuken en het design en de functies aangepast aan hoe mensen tegenwoordig leven. Het innovatieve en moderne concept speelt in op de wereldwijde megatrends van verstedelijking en mobiliteit.

Miele Robot stofzuiger in keukenkastje

Een andere mooie noviteit van Poggenpohl wordt ontwikkeld in samenwerking met Miele en Hettich voor de keuken in een Smart Home. Hierbij heeft de Miele Robovac robot-stofzuiger zijn eigen automatische lade in de Poggenpohl keuken.

FotoBest of best! Innovatief kookeiland is grote prijswinnaar

Zou het niet handig zijn wanneer de robot stofzuiger niet alleen zelf het huis opruimt, maar zichzelf ook weer opruimt wanneer hij klaar is? Poggenpohl en Miele laten zien hoe dit in de nabije toekomst mogelijk is.

Bekijk nog een filmpje van deze noviteit hier

Poggenpohl was en is een pionier: al meer dan 125 jaar ontwikkelen, realiseren en produceren zij keukens op luxeniveau. Wereldwijd bieden 450 Poggenpohl studio's een uitstekend advies en designcompetentie met als doelstelling, de voorstellingen van de klanten over 'hun' perfecte keuken om te zetten.

Meer weten? Vraag vrijblijvend informatie aan. Bekijk hier meer keukenconcepten van Poggenpohl

Poggenpohl

Luxury Kitchen Made in Germany

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen