pinterest
Intuïtief koken met de nieuwe inductiekookplaten van Smeg

Intuïtief koken met de nieuwe inductiekookplaten van Smeg

Ben je op zoek naar een inductie kookplaat? De nieuwste kookplaten van Smeg combineren de nieuwste technologie met elegant, strak design. De perfecte keuze voor kookliefhebbers die van moderne luxe houden!

14 verschillende kookniveau's

De kookplaten met intuïtieve sliders van Smeg hebben veel verschilende functies, zodat je thuis kan koken als een topkok. Door de 14 verschillende kookniveaus biedt Smeg een uitgebreide keuze aan bereidingsopties voor ieder denkbaar gerecht. Alle gerechten worden perfect bereid door de nauwkeurige temperatuurregeling; of je nu rijst, groeten, vlees of vis kookt.

Alle zones zijn ook nog eens uitgerust met een power booster functie. Hierdoor werken de zones met volledige power voor gerechten die intense hitte nodig hebben. Bijvoorbeeld frituren of zo snel mogelijk water koken.

FotoIntuïtief koken met de nieuwe inductiekookplaten van Smeg

Door de elegante lijnen integreert de kookplaat perfect in ieder werkblad. De intuïtieve sliders die worden gebruikt om de inductiekookplaat te bedienen, hebben een grijze print en maken het gebruik van de kookplaat gemakkelijker.

FotoIntuïtief koken met de nieuwe inductiekookplaten van Smeg

Flexi4Zone-systeem

Smeg's inductiekookplaten zijn voorzien van het Flexi4Zone-systeem, waardoor verschillende gebieden in de kookplaat naar eigen voorkeur kunnen worden aangepast. Zo kun je meerdere pannen van verschillende afmetingen tegelijkertijd gebruiken. Met de Flexi-Heat-functie kun je de pannen verplaatsen tussen drie vooraf ingestelde temperatuurzones, om snel te verwarmen, te koken of voedsel warm te houden.

Drie functies waardoor je het resultaat van een echte professionele chef-kok in eigen keuken kan bereiken.

Een andere functie die op sommige kookplaten beschikbaar is, is Perfect-Heat, deze functie zorgt ervoor dat de pan-warmte constant blijft tijdens het koken, zonder dat het vermogensniveau aangepast hoeft te worden. Drie functies waardoor je het resultaat van een echte professionele chef-kok in eigen keuken kan bereiken.

FotoIntuïtief koken met de nieuwe inductiekookplaten van Smeg

Optimale kook-prestaties, terwijl tijd en energie bespaard worden

Smeg behaalt graag maximale efficiëntie als het gaat om energieverbruik. Dankzij de Eco-logic optie, die het verbruik beperkt tot tien vooraf ingestelde waarden van 1,5 kW tot 7,2 kW worden optimale prestaties bereikt, terwijl tijd en energie bespaard worden. Bij de Eco- Off functie wordt de zone uitgeschakeld voordat de timer afgaat. Daarna wordt er gebruik gemaakt van restwarmte. Bovendien is de timer voor elke zone onafhankelijk om aan verschillende kookvereisten te voldoen.

Met de Eco-Heat-functie kan je een van de drie restwarmte-indicatoren selecteren om door te gaan met het bereiden van voedsel of om ze warm te houden. De kookplaat waarschuwt wanneer de zone na het uitschakelen nog steeds heet is, om brandwonden te voorkomen en veiligheid te garanderen.

FotoIntuïtief koken met de nieuwe inductiekookplaten van Smeg

Naast de uitgebreide functies van Smeg's inductiekookplaten is er ook een automatische connectie met de afzuigkap: het Auto-Vent-systeem. Hiermee wordt automatisch de afzuigsnelheid van de afzuigkap geregeld.  Afhankelijk van de temperatuur en het vermogensniveau op de kookplaat. Zo hoeft ook de afzuigkap niet meer handmatig ingesteld te worden.

De technologie van Smeg's nieuwe inductiekookplaten met sliders maakt koken eenvoudiger, aangenamer en intuïtiever.

Informatie aanvragen bij Smeg

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen