Favoriet van Jamie Oliver: Bauknecht inbouwapparatuur

Favoriet van Jamie Oliver: Bauknecht inbouwapparatuur

Jamie Oliver heeft gekozen voor de innovatieve technologie en het unieke design van de inbouwapparatuur van Bauknecht. Wanneer deze beroemde Britse chef-kok een tip heeft voor de keuken, dan duiken wij daar natuurlijk meteen bovenop. De nieuwe Collection 9 inbouwapparaten in de spotlights!

Bauknecht Collection 9

Zwart, glas en roestvrij staal. Dat is de trend in de keuken. Met deze donkere look speelt de nieuwe Collection 9 van Bauknecht in op de vraag naar meer zwart in de keuken. Een serie met solide en praktische inbouwapparatuur met innovatieve technologie en een eigentijds ontwerp: grote glazen oppervlakken en RVS. Design dat naadloos aansluit bij de hedendaagse moderne keuken.

Zwarte keuken met innovatieve inbouwapparatuur van Bauknecht Collection 9 - ovens en koffieautomaat #keuken #inbouwapparatuur #bauknecht

Deze winnaar van de laatste Red Dot Design Award zal zelfs de meest veeleisende thuiskok met een passie voor koken aanspreken.

Met de compacte apparaten bespaar je veel ruimte in de keuken en tijd tijdens het koken. De inbouwoven, stoomoven en combimagnetron zorgen voor variatie in de keuken. De grill is perfect voor braadstukken, pizza's, omeletten en taarten. De grill werkt zelfs drie keer sneller dan traditioneel grillen en verbruikt minder energie. Er is ook een warmhoudlade, die niet meer mag ontbreken in de moderne keuken. Super handig! Wij denken dat de Collection 9 - winnaar van de laatste Red Dot Design Award - zelfs de meest veeleisende thuiskok zal aanspreken.

Bauknecht inbouwapparatuur Collection 9 - ovens en koffieautomaat zwart
De ovens bieden maximale keuzevrijheid en geven je de mogelijkheid om lekker creatief te zijn in de keuken. Ze zorgen voor een perfecte, gelijkmatige bereiding van het voedsel, waardoor voor alle recepten de oorspronkelijke smaak en het oorspronkelijke aroma behouden blijven.

innovatieve inbouwapparatuur van Bauknecht Collection 9 - ovens en koffieautomaat #keuken #inbouwapparatuur #bauknecht
Je kan comfortabel op drie niveaus tegelijkertijd gerechten bereiden. De stabiele telescoopgeleiders maken het uittrekken en uitnemen van bakplaten en ovenschalen heel gemakkelijk en de ovendeur sluit langzaam, geruisloos en zonder moeite door een zacht duwtje.

Oven van Bauknecht Collection 9 #keuken #inbouwapparatuur #bauknecht
Met de compacte oven met magnetronfunctie kan je verschillende functies met elkaar combineren: hete lucht, magnetron, grill, boven-/onderwarmte.

innovatieve inbouwapparatuur van Bauknecht Collection 9 - ovens #keuken #inbouwapparatuur #bauknecht

En via een zwart-wit LCD-display begeleidt de moderne ProCook-timer je tijdens het koken. Er kunnen 28 recepten opgeroepen worden, waarvan de 10 laatstgebruikte recepten worden opgeslagen onder favorieten. Dus elke keer nog gemakkelijk te vinden.

Jamie Oliver en Bauknecht delen hun passie voor koken

Jamie Oliver Bauknecht oven #inbouwapparatuur #keuken #jamieoliver #oven

Jamie Oliver en Bauknecht delen hun passie voor koken en dat uit zich in het stimuleren van gezonde voeding, het plezier van het bereiden en natuurlijk het genieten van eten. Jamie Oliver koos ook voor de Collection 9 van Bauknecht.

En dan de inbouw koffieautomaat van Collection 9...

Ben jij ook een koffieliefhebber? Dan is de koffieautomaat - die prachtig matcht met de ovens - een echte aanwinst in de keuken!

innovatieve inbouwapparatuur van Bauknecht Collection 9 - ovens en koffieautomaat #keuken #inbouwapparatuur #koffie #bauknecht
Naast het feit dat het apparaat heerlijke koffie voor je brouwt, is hij ook zeer gebruiksvriendelijk. Het melkreservoir van de volautomatische koffiemachine kan in de koelkast worden bewaard en plaats je gemakkelijk in de koffiemachine, wanneer je een heerlijke cappuccino wilt maken. En met één druk op de knop wordt de machine van binnen schoongemaakt. Alle andere onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasser.

Ben je ook onder de indruk van deze inbouwapparatuur? Bij Bauknecht kan alle apparaten qua look op elkaar afstemmen. Je kan kiezen uit verschillende ovens, microwaves, stoomovens, vaatwassers, koelkasten, diepvriezers, inductiekookplaten en afzuigkappen. Bekijk de apparaten hier…

Side by side koelkast van Bauknecht #keuken #koelkast #sidebyside #bauknecht

Brochure over Favoriet van Jamie Oliver: Bauknecht inbouwapparatuur aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP