pinterest
Proost! Dit is de nieuwe eyecatcher voor je keuken

Proost! Dit is de nieuwe eyecatcher voor je keuken

Ben je een liefhebber van wijn? Dan hebben wij mooi nieuws! NEFF heeft nieuwe wijnklimaatkasten in het assortiment en ze zijn een echte eyecatcher voor je keuken. De stijlvolle wijnkoelkasten bewaren je favoriete wijnen optimaal en zorgen ervoor dat je deze altijd bij de hand hebt op de juiste temperatuur. 

FotoProost! Dit is de nieuwe eyecatcher voor je keuken 

Wijnklimaatkasten met temperatuurzones

De nieuwe wijnklimaatkasten zijn er in twee maten (60 cm en 30 breed) en hebben ruimte voor 44 en 21 flessen. Een volle rode wijn of koele witte wijn? Met de twee afzonderlijk in te stellen temperatuurzones zorg je ervoor dat al je favoriete wijnen en bubbels perfect op dronk zijn. 

FotoProost! Dit is de nieuwe eyecatcher voor je keuken

Bamboe planken 

Helemaal in stijl met je mooie keuken is het interieur van de wijnkoelkasten. De planken met telescopische geleider zijn gemaakt van bamboe, een duurzaam en milieubewust alternatief voor hout. De mooie planken schuiven soepel in en uit de kast. Door de binnenverlichting wordt de inhoud van de kast én je keuken sfeervol verlicht. Zo kan je meteen je voorraad mooi in de gaten houden!

Een stralend middelpunt

Less is more? Nee, meer is meer. Meer ruimte om je geliefde rode wijn, witte wijn of champagne op te slaan. Tot 44 flessen in de 60 cm brede wijnklimaatkast en in de 30 cm brede wijnklimaatkast heb je ruimte voor maar liefst 21 flessen. Het creëren van de optimale bewaartemperatuur van je wijnen en dranken is super eenvoudig dankzij het elegante en intuïtieve bedieningspaneel. 

Meer weten over deze eyecatcher die je favoriete wijnen optimaal bewaart voor het juiste moment? Voor meer informatie bezoek je NEFF via neff-home.com

Lees ook: Neff keukenapparaten: een stijlvolle upgrade van je keuken

NEFF

Cook. Create. Inspire.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen