Met deze afzuigkappen is de keuken compleet

Met deze afzuigkappen is de keuken compleet

Tegenwoordig willen we het liefst dat de keuken dezelfde sfeer uitstraalt als de woonkamer. Een leefruimte waar je familie en vrienden kan uitnodigen om uren te genieten van het samen zijn. Dat is geen standaard keuken, maar een zorgvuldig samengesteld interieur. Als dit je aanspreekt, dan zijn voor jou alle meubelstukken in de keuken belangrijk. We zetten er één voor je in de spotlights: de afzuigkap.

De afzuigkap: functioneel & mooi

Een goede afzuigkap is een 'must' voor elke keuken om kookluchten te laten verdwijnen en de ruimte te ventileren. Omdat de meeste afzuigkappen behoorlijk zichtbaar zijn, moet deze niet alleen functioneel zijn, maar ook de allure hebben die bij de hedendaagse leefkeukens past. Gelukkig zijn er genoeg prachtige modellen met technische snufjes waar je uit kan kiezen. Eilandschouwen voor een kookeiland, inbouw afzuigkappen en wandschouwen; voor elk keukenontwerp is een geschikt model te vinden.

Afzuigkap met allure

De bijzonder mooie collectie afzuigkappen van Wave wordt steeds weer naar een hoger niveau getild. De techniek is goed, de vormgeving is uniek. Afzuigkappen met de allure die past bij de hedendaagse keuken. Een keuken die meer en meer transformeert naar een eenheid met het woongedeelte. Voor Wave is het een sport om nu al aan de eisen van morgen te voldoen.

Bij Tieleman Keukens weten ze precies welke Wave afzuigkap het beste bij jouw nieuwe keuken past. Foto: Wandmodel Wave 1610

We zetten een paar mooie voorbeelden voor je op een rij.

De eilandafzuigkap

De eilandafzuigkappen van Wave hangen aan stalen draden en spinsels, waardoor ze nauwelijks verbinding met het plafond maken. De verlichting is warm en sfeervol. Er kan worden gewerkt met verschillende kleuren en materialen waaronder koper en leder.

Door de krachtige zuiverende werking van het plasmafilter in deze modellen en de ideale positie boven de kookplaat wordt er gezorgd voor een maximale afzuigcapaciteit.

Tijdloos met Wave wandafzuigkap

Na het succes van de eilandmodellen, hebben de ontwerpers de gedachtelijn doorgetrokken in het design van de wandmodellen. Deze hebben geen verbinding met het plafond. De afzuigkap voegt zich hierdoor als een natuurlijk element aan de overige meubelstukken in de keuken.

Sfeervolle verlichting, kleuren materiaal combinaties en de verfijnde afwerking maken de afzuigkap tot een eyecatcher. Door de plasmafilter in de afzuiging en de positie aan de wand, direct boven de kookplaat worden kookgeuren maximaal geëlimineerd. Foto: Wave 1617

Wie een tijdloze afzuiging met een degelijke uitstraling en afvoermogelijkheden naar buiten zoekt, is hier ook aan het goede adres. De motorloze versies worden aangesloten op externe (buiten) motoren, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een interne motor in combinatie met een koolstof – of plasmafilter. Foto: Wave 106

Wave inbouwunits voor ruimtelijkheid

Wave afzuigkap in bovenkastjes ingebouwd. Inbouwunit Hero #wave #wavedesign #keuken #afzuigkap

De verschillende inbouwunits van Wave zijn eenvoudig te monteren in bovenkasten, waardoor de afzuiging volledig opgaat in het interieur. Ook motor en afvoer zijn ontwikkeld met het doel zo min mogelijk kastruimte in te nemen. Ook kleur, LED verlichting en maatvoering zijn eenvoudig aan te passen. Ze kunnen geschakeld worden met extra sets LED-lampen in de rest van de keuken. De verlichting heeft dan in de hele ruimte dezelfde warmte.

Plafondunit: eindeloze mogelijkheden

Functioneel, trendy, ruimtelijk en naar eigen smaak samen te stellen. De serie plafondunits van Wave biedt haast eindeloze mogelijkheden. Alle modellen worden volledig in de keuken geïntegreerd en vallen op door het gebruiksgemak. Ze zijn eenvoudig in te bouwen in een kleine ruimte. Niet alleen het stucwerk blijft intact, ook de lichtlijnen van het plafond kunnen na plaatsing onaangetast blijven. Elk model kan bovendien worden aangesloten op een goed afvoersysteem bestaande uit strakke kanalen. De plafondunits kunnen ook recirculeren.

Bij Tieleman keukens worden de Wave afzuigkappen prachtig in de keuken geintegreerd. Vraag hieronder meer informatie aan. Of bezoek de showroom van Tieleman Keukens!

Brochure over Met deze afzuigkappen is de keuken compleet aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP