pinterest
Luxe buitenkeuken: Wolf Outdoor Kitchen

Luxe buitenkeuken: Wolf Outdoor Kitchen

Buiten koken is de trend van nu. Zodra het weer het toelaat, willen we buiten in alle rust en comfort genieten van lekker eten, fijn gezelschap en een goed glas wijn. Een buitenkeuken – groot of klein - hoort daarbij.

Buitenkeuken op maat gemaakt

Een kleine buitenkeuken met gasbranders of BBQ en enige opbergruimte maakt buiten koken veel leuker en gemakkelijker en is een mooie aanwinst voor je terras. Heb je de ruimte en zoek je een luxe uitvoering? Dan word je heel blij van de nieuwste modellen, die op maat voor je kunnen worden gemaakt. Ze komen compleet met Green Egg of Kamado, grill, gasbranders; of met alles tegelijk. Helemaal luxe wanneer er nog een koelkast, kraan met spoelbak en uitgebreide opbergruimte in is gebouwd.

Een nieuwe beleving van het buiten koken

Het neusje van de zalm op dit gebied is de nieuwe Wolf OutdoorKitchen. We kennen het Amerikaanse merk SubZero en Wolf van high-end keukenapparatuur, waaronder de prachtige fornuizen met kenmerkende rode knoppen. Daar komen nu ook complete buitenkeukens bij, die volledig naar wens zijn samen te stellen.

FotoLuxe buitenkeuken: Wolf Outdoor Kitchen

Variaties zijn mogelijk door onder andere het inbouwen van een Kamado BBQ naast de grill, het toevoegen van een spoelbak met kraan en/of koelkast en de buitenkeuken-kasten kunnen naar wens worden ingedeeld met verschillende lades. Dat is pas een nieuwe beleving van het buiten koken!

Robuust en duurzaam

De Wolf Outdoor Kitchen is door het gebruik van robuuste en duurzame materialen geschikt om buiten te staan onder alle weersomstandigheden. 

FotoLuxe buitenkeuken: Wolf Outdoor Kitchen

Gemaakt van onder andere roestvrij staal, gegalvaniseerd staal en aluminium met een oxidelaag weerstaat deze eyecatcher het ijskoude klimaat van het noordpoolgebied, de brandende hitte van de woestijn en het natte klimaat van Nederland. Een betrouwbare en blijvende oplossing om heerlijk buiten te koken!

FotoLuxe buitenkeuken: Wolf Outdoor Kitchen

Meer informatie? Stuur dan een mail naar info@wolfoutdoorkitchen.com of bezoek de website voor meer informatie.

FotoLuxe buitenkeuken: Wolf Outdoor Kitchen

PlasmaMade

Absolute Science - PlasmaMade

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen