pinterest
Falcon Nexus: hedendaags & trendy koken

Falcon Nexus: hedendaags & trendy koken

Een vrijstaand fornuis is en bllijft een grote blikvanger in de keuken. De fornuizen van Falcon passen in alle keukens; van stadsappartement tot een vrijstaande villa, met een modern interieur of in een meer landelijke of klassieke keuken. Deze multifunctionele fornuizen in verschillende kleuren hebben een stoere uitstraling door de robuuste knoppen en zijn ook zeer geschikt voor in een kookeiland. Het perfecte fornuis voor hedendaags en trendy koken.

Maak van het koken een festijn

Kokkerellen op een Nexus is een plezier. Het fornuis met de breedte van 110 centimeter of het kleinere formaat Nexus 90 is van alle gemakken voorzien: met twee grote ovens, een aparte grill, een uitschuifbare lade voor brooddeeg en een groot kookoppervlak met vijf pitten. Je hebt de keuze tussen een kookplaat met gaspitten of een inductieplaat met bridge functie. De ideale hulp bij de voorbereiding van dagelijkse maaltijden, brunches op zondag of een diner party met vrienden.

FotoFalcon Nexus: hedendaags & trendy koken

Falcon Nexus met stoomoven

De Falcon Nexus Steam is ook nog eens uitgerust met een stoomoven, waarmee je gemakkelijk heerlijke recepten kan maken. Ovengerechten kosten vaak weinig bereidingstijd en dankzij de stoom blijven vitaminen, smaak en kleur van de ingrediënten behouden. 

FotoFalcon Nexus: hedendaags & trendy koken

NEXUS SE

De 110 cm Nexus SE heeft, net als de Nexus en Nexus Steam, strakke lijnen. Dit design met de kleuropties – Black, Ivory, Slate en Stainless Steel – past prachtig in een eigentijdse of open keuken.

FotoFalcon Nexus: hedendaags & trendy koken

Met maar liefst drie ovens, een deluxe glide-out grill en de keuze tussen onze combi-kookplaat en onze inductiekookplaat met bridge functie, biedt de Nexus SE veel kookflexibiliteit wat het een ideaal fornuis maakt voor mensen die van koken en eten houden.

FotoFalcon Nexus: hedendaags & trendy koken

Verkrijgbaar in de kleuren black (gloss), stainless steel, slate en white. Meer weten over de mogelijkheden? Vraag een brochure aan

Over Falcon

Falcon is ’s werelds oudste fornuisproducent en fabrikant van het eerste vrijstaande fornuis, de Kitchener. Nu, 180 jaar later, worden alle fornuizen nog steeds op dezelfde plek in het Verenigd Koninkrijk gemaakt, in Royal Leamington Spa.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen