pinterest
Kokendwaterkranen special

Kokendwaterkranen special

De kokendwaterkranen zijn populair en zijn al in veel keukens naast of zelfs ter vervanging van de ‘gewone’ keukenkraan te vinden. Tegenwoordig zijn ze er ook als complete mengkraan, waar zowel warm- en koud-, als kokend water uit komt. Het kokend water staat meteen klaar in een reservoir, waardoor je op elk moment van de dag kokend water kan tappen. Om de veiligheid te waarborgen, hebben kokend waterkranen inventieve kindveilige bedieningsknoppen zoals tiptoetsbediening of dubbel-druk-draai-bediening. Handig, mooi, hygiënisch, energie- en waterbesparend en ook veilig

De nieuwe generatie kookwaterkranen

Het water dat uit deze kranen komt, is gelijk op een temperatuur van 100 graden door een klein reservoir voor 3, 6 of 7 liter kokend water of een compacte boiler, die ruimtebesparend in het keukenkastje wordt weggewerkt. Handig voor het koken van groente en pasta, het zetten van een kopje thee of koffie en het ontvetten van pannen. De 3-in-1 kranen wisselen direct van koud naar warm of kokend water en andersom en geven veel meer ruimte op het aanrecht. Met de Cube van Quooker geeft je kraan naast koud, warm en kokend water ook direct gekoeld en bruisend water.

Energiezuinig en veilig

Door de goede isolatie van het reservoir, zijn kokendwaterkranen een energiezuinige oplossing en bovendien waterbesparend omdat niets wordt verspild. Alleen het kokende water dat echt nodig is, wordt getapt. Om de veiligheid te waarborgen, hebben de kranen kindveilige bedieningsknoppen zoals tiptoets bediening of dubbel-druk-draai-bediening,

Verschillende modellen

In esthetisch opzicht zijn er heuse pareltjes: de kranen zijn een echte eyecatcher op het aanrecht. Er zijn modellen met een rechte of een ronde uitloop. Ze zijn leverbaar in het chroom, zwart, goud, rvs-look, mat chroom, steel, brons of verguld messing.

Voor meer informatie en inspiratie op het gebied van kokendwaterkranen kunt u kijken naar "product in beeld" en naar onze inspiratie-borden op Pinterest. Bovendien is het mogelijk om via onze brochure-service gratis mooie brochures te bestellen boordevol informatie.

FotoKokendwaterkranen special

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen