pinterest
Koken met 5 ingrediënten

Koken met 5 ingrediënten

Net op het moment dat je denkt, koken kan niet beter dan dit, verschijnt er weer een nieuw boek van Jamie Oliver. Op 5 september ligt 5 ingrediënten in de winkel. In 5 ingrediënten: snel & simpel koken laat Jamie Oliver zien hoe je met slechts 5 ingrediënten elke dag heerlijk en healthy kunt eten.

Snel en voedzaam

De recepten zijn stuk voor stuk eenvoudig te maken en in een handomdraai klaar. Het boek bevat 130 recepten over kip, rund-, varkens- en lamsvlees, vis, eieren, vegetarische recepten, salades, pasta’s, rijst, noedels en uiteraard heerlijke zoetigheden! Bij elk recept vind je een visuele ingrediëntenlijst, bereidingstijd, portiegrootte, informatie over voedingswaarden en een gemakkelijk te volgen recept.

FotoKoken met 5 ingrediënten

Dit is Jamie’s makkelijkste kookboek tot nu toe en ideaal voor mensen met weinig tijd. De Engelse chef-kok Jamie Oliver is een fenomeen in de kookwereld en hij is een van ’s werelds meest geliefde televisie-persoonlijkheden. Hij heeft wereldwijd mensen geïnspireerd om meer plezier te hebben in het koken en wil met zijn Food Revolution mensen ook bewust maken van wat ze eten. 

Meer weten over koken met Jamie? Lees hier met welke keukenapparatuur Jamie het liefste kookt.

Jamie Oliver, ISBN: 9789021566665, Kosmos Uitgevers

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen