pinterest
Jamie Oliver & Bauknecht inspireren in de keuken

Jamie Oliver & Bauknecht inspireren in de keuken

Jamie Oliver is een mooie samenwerking gestart met Bauknecht, de fabrikant van huishoudelijke apparatuur. De samenwerking draait om de zorg voor elkaar door middel van het plezier van eten, wat naadloos aansluit op Jamies filosofie van puur koken.

Gemakkelijk gezonde voeding bereiden

Jamie en Bauknecht delen het idee dat het gemakkelijk moet zijn om goede voeding te bereiden en dat de kunst om dit te doen toegankelijk moet zijn voor iedereen. Met Jamies inspirerende ideeën en Bauknechts innovatieve inbouwapparatuur wordt dit doel gezamenlijk bereikt.

“ Bauknecht apparatuur maakt je leven in de keuken gemakkelijker. Zo kan je iedere dag van de week de mooiste gerechten klaarmaken voor je dierbaren”

FotoJamie Oliver & Bauknecht inspireren in de keuken

Jamie Oliver: “We zijn allemaal druk, maar laten we eerlijk zijn: eten moeten we allemaal, dus als we tegelijkertijd kunnen zorgen voor degenen die we liefhebben met huisgemaakte, voedzame kost, is dat een geweldige bonus. Daarom ben ik zo enthousiast om met Bauknecht samen te werken en je te laten zien hoe hun geweldige apparatuur je leven in de keuken gemakkelijker maakt. Zo kan je iedere dag van de week de mooiste gerechten klaarmaken voor je dierbaren.”

FotoJamie Oliver & Bauknecht inspireren in de keuken

Over Bauknecht

Het merk Bauknecht staat voor comfortabel, gezond en milieubewust leven. De intelligente oplossingen in de huishoudelijke apparaten bevorderen daarom onder andere het bereiden van gezond voedsel.

FotoJamie Oliver & Bauknecht inspireren in de keuken

De verschillende lijnen inbouwapparatuur hebben veel automatische functies en groot gebruikersgemak. Het ontwerp van de keukenapparatuur mag er ook zijn: strak en robuust design met onderscheidende details. Op de foto de nieuwe Collection 9 van Bauknecht.

FotoJamie Oliver & Bauknecht inspireren in de keuken

De verschillende Bauknecht collecties bestaan uit ovens, combi-stoomovens, ovens met magnetron en koffiemachines. Ook mooi zijn de nieuwe inductiekookplaten met geïntegreerde afzuigkap met touch control.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen