Stijlvol keukenconcept Axis van Culimaat

Stijlvol keukenconcept Axis van Culimaat

Het nieuwe complete keukenconcept Axis van Culimaat bestaat uit een robuust keukenblok van roestvrij staal met alles erop en eraan voor een goede werkbaarheid en een perfecte routing. De hoge kastenwand met inbouwapparatuur is afsluitbaar door draaischuifdeuren en oogt als een strak meubelstuk achter het design eiland. Naast de mooie vormgeving zorgt het contrast tussen de verschillende materialen voor een spannend en stoer geheel.

Stijlvol compleet keukenconcept Axis van Culimaat

Bijzondere materialen, gedetailleerde afwerking

Deze stoere keuken kenmerkt zich door het basisframe van 3 mm dik roestvrij staal. Het gemêleerd, marmeren werkblad is op een bijzondere manier ‘ingelegd’ en geeft de keuken een warme, rijke uitstraling. Bij keukenconcept Axis is gekozen voor de toepassing van zeer bijzondere materialen waarbij de gedetailleerde afwerking opvalt. Zo zijn de kastfronten 40 mm dik en afgewerkt met een speciale ‘rubber’ lak. De lades zijn uitgevoerd met roestvrijstalen zijkanten en de bodem is bekleed met Skaileer. 

Kookeiland met geïntegreerd wijnrek - keukenconcept Axis van Culimaat

Keukenblok met unieke "features"

Aan de zijkant van het robuuste keukenblok bevat Axis een ingenieus geïntegreerd wijnrek met plek voor negen wijnflessen. Speciaal element en primeur in Nederland, is de metalen spoelbak, die is uitgevoerd in een door en door titaniumkleur. Het multifunctionele compartimentensysteem - dat achter de spoelbak op de afvoer kan worden aangesloten - biedt plaats aan servies dat even moet worden gestald nadat het is afgespoeld tijdens het koken en is geschikt om bijvoorbeeld groenten te laten uitlekken.

Stijlvol keukenconcept Axis van Culimaat

Kastenwand met uitschuifelementen

De hoge kastenwand met apparatuur is afsluitbaar door draaischuifdeuren en heeft uitschuifelementen. De binnenzijde van de kasten zijn uitgevoerd in eiken fineer, gespoten in de kleur wengé wat een mooi contrast oplevert met de buitenkant. Bijna alle apparatuur is van Gaggenau. Zoals de 400 serie Vario kookplaten, Teppan-yaki plaat, de stoomoven, oven, serviesverwarmer en vaatwasser. De afzuiging bestaat uit een plafondinbouwunit van Gutmann. De kraan in deze keuken is van MGS Progetti en de warm/kokendwatervoorziening is van Quooker.

Keukenkasten van compleet keukenconcept Axis van Culimaat


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP