pinterest
Inductiekookplaten met afzuiging

Inductiekookplaten met afzuiging

Kookplaten met geïntegreerde afzuiging zijn hot. Dat is niet voor niets want ze maken de afzuigkap boven de kookplaat overbodig: perfect voor een open keuken! Het geeft meer vrijheid en flexibiliteit voor het ontwerp van jouw keuken. Bovendien worden kookgeuren en dampen direct bij de bron al afgevoerd en krijgen ze geen kans om zich door de keuken en leefruimte te verspreiden. De moderne inductiekookplaten met afzuiging zijn voorzien van de nieuwste functies op het gebied van inductie, waarmee je perfecte maaltijden kan bereiden. In dit artikel vertellen we je alles over de werking en de mogelijkheden van deze kookplaten.

Eenvoudige bediening met perfect resultaat

FotoInductiekookplaten met afzuiging

Inductiekookplaat met afzuiging - Bosch

De nieuwe Bosch inductiekookplaten zijn heel gemakkelijk te bedienen en nog gemakkelijker schoon te maken. Met DirectSelect regel je de temperatuur van de kookzones door direct aantikken of met je vinger over het bedieningspaneel te vegen. De inductiestand wordt duidelijk aangegeven met helder rode verlichting en schakelt na gebruik automatisch uit. De kookplaat is uitgerust met twee Combi- of FlexZones die automatisch gekoppeld worden zodat zelfs een braadslede helemaal kan worden verhit.

Door het verzonken ontwerp zonder opstaande randen hebben de nieuwe inductiekookplaten met afzuiging een groot, doorlopend kookoppervlak. Super strak! Het vetfilter is uitneembaar en vaatwasbestendig, zodat je het makkelijk en hygiënisch kunt reinigen.

Maak gezonde gerechten snel en gemakkelijk klaar

FotoInductiekookplaten met afzuiging

De beste en gezondste maaltijd bak je in een minimale hoeveelheid olie of vet, maar wel met een hoge, constante temperatuur. Bosch heeft hiervoor handige functies ingebouwd. Met PerfectFry stel je het gewenste resultaat in, waarna de ingebouwde sensor de temperatuur automatisch bijstuurt. Bovendien kun je het vermogen met de PanBoost functie maar liefst tot 50% verhogen. Handelingen als het op temperatuur brengen en het bereiden van grotere hoeveelheden voer je zo tot wel 35% sneller uit.

Alle wensbare inbouwmogelijkheden

FotoInductiekookplaten met afzuiging

Door de innovatieve kookplaten van Bosch ben je veel vrijer om je keuken precies zo in te delen als je wilt. Of je de kookplaat met afzuiging nu wilt plaatsen in een kookeiland of tegen een muur en of je nu aansluitmogelijkheden hebt voor luchtafvoer of niet, er is altijd een inbouwoptie. Daarbij past de variant van 70 cm ook nog eens in een standaard kast van 60 cm.

Ga je dit jaar je keuken verbouwen? Bekijk de Bosch keukeninspirator en ontdek wat de mogelijkheden zijn in jouw droomkeuken!

Bosch

Leef gezond #LikeABosch

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen