pinterest
Inductie koken: deze kookplaat wil je hebben!

Inductie koken: deze kookplaat wil je hebben!

Ben jij een liefhebber van koken op inductie of wil je overstappen op inductie koken, dan is deze kookplaat van NEFF toch wel het neusje van de zalm. Want de unieke flexibele inductiekookplaten van dit merk zijn er nu ook met geïntegreerde afzuiging in de kookplaat.

Flexibele kookplaat met afzuiging

Inductiekoken is op dit moment het populairste elektrische kooksysteem. Het systeem heeft dan ook veel voordelen. Doordat de energie efficiënt gebruikt wordt, lekt er nauwelijks hitte weg. Het hitteveld warmt heel snel op en koelt ook weer snel af en past zich aan aan de panbodem en is dus niet groter of kleiner. Ook een mooi voordeel is het feit dat deze kookplaten gemakkelijk zijn schoon te houden. Naast deze voordelen, maken de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van inductiekookplaten het koken nog leuker, omdat je je vol op het koken kunt concentreren. Dat gaan we hieronder even uitleggen!

FotoInductie koken: deze kookplaat wil je hebben!

De nieuwste FlexInductie kookplaat van Neff heeft namelijk features zoals PowerMove, PowerTransfer, TwistPad Fire en nu dus ook een geïntegreerde afzuiging. De sensorgestuurde afzuiging in de plaat gaat automatisch aan wanneer je de inductie aanzet. De afzuiging past zich automatisch aan, afhankelijk van de hoeveelheid geur en wasem die vrij komt tijdens het koken. Zo hoef je je daar totaal niet meer mee bezig te houden! Ook ideaal voor kookeilanden trouwens, want met deze oplossing heb je ook geen afzuigkap meer in het zicht.

De kookplaat heeft vier inductiezones, waarvan twee kookzones als één kookzone gebruikt kunnen worden. Super handig voor grote pannen of bijvoorbeeld een grillplaat of teppanyakiplaat.

FlexInductie, PowerMove, PowerTransfer

Wat zijn de unieke features van deze kookplaat? Met FlexInductie zet je de pan neer waar je wilt. De kookplaat herkent automatisch de grootte en positie van de pan, of het nu een braadpan, een grillplaat of teppanyaki is. De Flexzone wordt met één druk op de knop verdeeld in drie verschillende zones, elk met een verschillende temperatuurinstelling. Op de voorste zone kun je de gerechten laten koken, in het midden laten sudderen en helemaal achterin de gerechten warm houden.

Verplaats de pannen en de kookstand zal automatisch meebewegen

Bij het verplaatsen van de pannen volgen de instellingen automatisch. Met de nieuwe uitgebreide FlexZone kan je de instellingen vergeten. PowerTransfer onthoudt dit voor jou! Verplaats de pannen binnen de FlexZone waar je maar wilt en de kookstand zal automatisch meebewegen. Het enige wat je hoeft te doen is de nieuwe kookzone te bevestigen met een simpele druk op de knop.

FotoInductie koken: deze kookplaat wil je hebben!

Veilig koken

Met de magnetische TwistPad Fire heb je een afneembare bedieningsknop waarmee je de kookzone met één klik selecteert, activeert en uitschakelt. De temperatuur regel je eenvoudig door de TwistPad Fire te draaien en met WipeProtection blijven de instellingen 30 seconden bewaard. Om de kookplaat te vergrendelen en het kinderslot te activeren haal je simpelweg de TwistPad Fire van de kookplaat af.

Eerst even uitproberen?

Wil je deze inductiekookplaat eerst een keertje uitproberen? Bezoek dan inspiratiehuis 20|20; het 4 hallen tellende inspiratiehuis in Hoofddorp is een toonzaal aan basisapparatuur van topmerken Bosch, Siemens, Gaggenau, Neff en Solitaire en vormt de basis voor elke moderne keuken. De nieuwste trends en innovaties op het gebied van keukenapparatuur zijn hier te bewonderen en de werknemers geven je graag professioneel advies tijdens het oriëntatie proces, zodat de keuken volledig kan worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen