Samsung

Maak je leven leuker en makkelijker met de huishoudelijke apparaten van Samsung

Nieuwe lijn inbouw ovens voor iedere moderne keuken

Samsung staat bekend om vernieuwende ideeën en technologieën, ook voor in de keuken. Ook de nieuwste inbouw keukenapparatuur uit de Infinite Line™ blijkt weer een winnaar te zijn. De lijn die bestaat uit verschillende ovens en compact ovens met een strak design, waarvoor Samsung een iF-design award gewonnen heeft. Eyecatchers voor iedere moderne keuken!

Modern design

We zien steeds vaker dat modern design in keukens wordt geïntegreerd. De ovens uit deze nieuwe lijn onderscheiden zich door een prachtig ontwerp, dat moeiteloos in iedere keuken past. De inbouwapparaten uit de Infinite Line™ ogen anders dan traditionele ovens. Het minimalistische design zorgt voor harmonie in iedere keuken. Naast het mooie design geven de inbouwovens elke thuiskok een ultiem gevoel van vrijheid en flexibiliteit door de functionaliteit van de innovatieve technologie.

Samsung oven Infinite Line #samsung #oven #inbouwoven

Flexibele functies

De oven is verkrijgbaar in twee varianten: een met Dual Cook en de ander met Dual Cook Steam™, waarmee gerechten sneller worden bereid en smaken beter worden bewaard. Doordat de onderste en bovenste kookzones onafhankelijk van elkaar ingesteld kunnen worden, zorgt Dual Cook voor extra flexibiliteit. Dual Cook Steam™ gaat nog verder. In de onderste zone kan ook gekozen worden voor convectie of stoomkoken, met in totaal tot acht kookcombinaties.

Samsung ovens Infinite Line #samsung #oven #inbouwoven

De Compact Oven beschikt over flexibele functies voor verschillende kookbehoeften. Deze oven is verkrijgbaar in de modellen Steam Combi of Microwave Combi. Met de Steam Combi kunnen thuiskoks kiezen voor de Full Steam of Add Steam modus. Microwave Combi combineert de technologie van een magnetron met standaard convectie, waarmee gerechten nog sneller bereid kunnen worden.

Slimme ovens

Samsung oven Infinite Line #samsung #oven #inbouwoven

Beide ovens hebben een 4,3-inch display dat intuïtief gebruikt kan worden. De displays beschikken over een grote draaiknop die eenvoudig te bedienen is. Met slimme wifi-functies en een bijbehorende app kan je je oven op ieder gewenst moment bedienen en controleren. Ook kan je de oven voorverwarmen, op afstand in- of uitschakelen én zelfs de kooktemperaturen en tijdsinstellingen aanpassen.

Kookplaat met geïntegreerde afzuiging

Samsung inductie kookplaat met geintegreerde kookafzuiging #inductie #samsung #kookplaat

Naast de Infinite Line™ ovens introduceert Samsung een kookplaat met geïntegreerde afzuiging, die lucht op effectieve wijze filtert. De geïntegreerde afzuigkap ventileert de keukenruimte op efficiënte wijze: de afvoer in het midden van de kookplaat filtert geurtjes en dampen met een krachtige snelheid. Omdat de kookplaat geen afzonderlijke afzuigkap nodig heeft, kan de kookplaat op iedere gewenste plek geplaatst worden. Zeker ideaal voor een kookeiland.

De inductiekookplaat heeft tevens een Dual Flex Zone voor flexibel koken, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de vorm of grootte van pannen. Het extra brede, open kookveld heeft twee rechthoekige Flex Zone-gebieden die speciaal zijn ontworpen voor het bereiden van meerdere gerechten in verschillende vormen en maten.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen