pinterest
i-Cooking van ABK InnoVent

i-Cooking van ABK InnoVent

Een uniek kookconcept

Met het i-Cooking gaskook concept en induction system heeft koken een nieuwe dimensie gekregen. Bij i-Cooking zijn de afzonderlijke kookvelden naar eigen wens vrij te plaatsen in veel verschillende werkbladmaterialen. Zo kan de kookplaat perfect worden afgestemt op de wensen van de thuiskok.

Fotoi-Cooking van ABK InnoVent   Fotoi-Cooking van ABK InnoVent


i-Cooking met gasbranders

Met i-Cooking is het mogelijk om de werkplek in te richten met type branders en onderlinge afstanden en samenstellingen, die eerder niet mogelijk waren. ABK InnoVent heeft al een aantal opstellingen vastgesteld om de consument op weg te helpen. Alle opstellingen zijn gespiegeld aan de hedendaagse wensen van de ervaren thuiskok en de ontwikkelingen in keukenapparatuur. Bij i-Cooking worden hoogwaardige en efficiënte branders met matzwart geëmailleerde pandragers en bijpassende gaskranen toegepast. De kookplaten zijn in te bouwen in prachtige RVS werkbladen, maar ook voor ander werkbladmateriaal zoals natuursteen, composiet, kunststof en beton. De kookplaten kunnen ook volledig vlak worden ingebouwd. Vooral het onconventionele aspect, dat gasbranders als naadloos geheel in het werkblad worden gebouwd, geeft ongekende mogelijkheden. De kleinere uitsparingen in het werkblad waardoor minder afvalmateriaal ontstaat en het ontbreken van een traditionele vangschaal, maakt i-Cooking ook op het gebied van duurzaamheid vooruitstrevend.

Fotoi-Cooking van ABK InnoVent   Fotoi-Cooking van ABK InnoVent


i-Cooking inductie

Naast de gasbranders heeft ABKInnoVent i-Cooking induction. Dit is een uniek concept voor inductiekoken, waarbij de losse inductievelden naar eigen wens vrij te plaatsen zijn in elk gewenst werkblad materiaal. Zo kan de kookplaat perfect worden afgestemt op de door u gebruikte pannen. Vanaf nu hebt u altijd genoeg ruimte op uw kookplaat. Met een drie en viervoudige opstelling is ook inductie koken niet langer beperkt tot vaste maatvoeringen. De losse inductiezones hebben een diameter van 27cm of 30cm en een separate bedieningsunit. Naar eigen wens kan de indeling en onderlinge afstand van de zones worden bepaald en in alle werkbladmaterialen worden ingebouwd.

Ook kunt u zelf de sterkte van de kookvelden bepalen. De separate bediening biedt alle functionaliteit die u mag verwachten zoals automatisch koken, timer per zone en separate kookwekker. Er zijn twee verschillende vermogens beschikbaar, met een powerboost tot 3000W. Door de koelventilator per inductiezone in te bouwen wordt het systeem optimaal gekoeld en staat garant voor een lange levensduur. Elk inductieveld wordt separaat met de centrale powerunit gekoppeld. De ovale bediening is een touch control en wordt separaat ingebouwd. Het systeem maakt gebruikt van de laatste technologie in inductiesystemen en biedt veel gebruikscomfort door de extra functies.

Fotoi-Cooking van ABK InnoVent    


Inductie combineren met losse wok gasbrander

Nog unieker wordt het inductie systeem wanneer u het combineerd met een i-Cooking gaskookplaat. Een 3 of 4-pits induction samen met de 1-pits wok gaskookplaat is hierbij een veelgebruikte combinatie.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen