Inspiratiehuis 20|20 met 5 merken-showrooms

Inspiratiehuis 20|20 met 5 merken-showrooms

Je zoektocht naar een nieuwe keuken begint bij Inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp. Vijf showrooms met de keukenmerken Bosch, Siemens, Constructa, Gaggenau en Neff staan in het teken van beleving en helpen je de juiste keuze te maken.

Eerst de apparatuur, dan de keuken

Keukenapparatuur vertegenwoordigt maar liefst 50% van de totale waarde van de keuken. BSH Huishoudapparaten BV wil de consument bewust maken van het feit dat keukenapparatuur het belangrijkste onderdeel van de keuken is. Het bedrijf roept op tot omkering van het aankoopproces: eerst de juiste keukenapparatuur uitzoeken, dan pas de keuken zelf. De keuze voor de juiste apparatuur moet gebaseerd worden op de persoonlijke situatie en wensen van de consument. Een groot gezin heeft bijvoorbeeld een ander formaat koelkast nodig dan een alleenstaande. Met als optie de VitaFresh functie, waardoor levensmiddelen veel langer vers blijven. Een energiebewuste consument met weinig tijd heeft waarschijnlijk een voorkeur voor inductie, terwijl een kookliefhebber juist met verschillende kookplaten zoals een Teppan Yaki plaat of lavasteengrill wil werken. En niet iedereen is bekend met de voordelen van een stoomoven: een gezondere en smaakvollere manier van koken. Bovendien kan inbouwapparatuur op allerlei manieren worden ingebouwd tot een vaatwasser op ergonomische ooghoogte toe.

inspiratiehuis 20|20: ontdekken, horen, zien, voelen, ruiken, proeven…

op zoek naar een nieuwe keuken? Begin bij de apparatuur. Ga eens langs in Hoofddorp bij Inspiratiehuis 20/20 met vijf merken showrooms

In het inspiratiehuis 20|20 van BSH Huishoudapparaten BV staat de consument centraal. Hier kan hij zich in een speelse en ongedwongen sfeer oriënteren op keukenapparatuur. Het inspiratiehuis 20|20 biedt onderdak aan maar liefst vijf verschillende merken op het gebied van huishoudapparatuur: Bosch,Siemens, Constructa, Gaggenau en Neff. Iedere showroom biedt een eigen belevingswereld die de zintuigen prikkelt. Innovaties op het gebied van design, gebruiksgemak of energieverbruik worden op een interactieve manier aan de consument gepresenteerd. Kookdemonstraties en workshops dragen bij aan een ware ontdekkingsreis door de wereld van huishoudapparatuur. Daarnaast biedt het inspiratiehuis 20|20 keukenadviseurs faciliteiten om het verkoopproces te ondersteunen.

Cradle to cradle gebouw in Park 20|20

Het inspiratiehuis 20|20 is ontworpen door architectenbureau William McDonough + Partners. William McDonough is samen met Michael Braungart grondlegger van de cradle to cradle filosofie en coauteur van de bestseller Cradle to cradle, afval = voedsel. Cradle to cradle geeft de gedachte weer dat alle gebruikte materialen hergebruikt kunnen worden of teruggegeven aan de natuur. Het streeft ernaar gesloten technische of biologische systemen te creëren voor materialen, energie, water en afval. Dit geldt zowel voor de bouw als voor het gebruik van het gebouw. De keuze voor een cradle to cradle gebouw past perfect bij het duurzame karakter van BSH Huishoudapparaten BV, dat al in 2008 in Duitsland de ‘Sustainability Award’ won, een onderscheiding voor de meest duurzame onderneming. Het inspiratiehuis 20|20 maakt deel uit van het Park 20|20 in Hoofddorp. Park 20|20 is het eerste full service cradle to cradle geinspireerde kantoorpark in Nederland en wordt ontwikkeld door Delta Development Group, VolkerWessels en Reggeborgh Groep.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP