pinterest
Inspiratiehuis 20|20: 4 merken in 1 huis!

Inspiratiehuis 20|20: 4 merken in 1 huis!

Je zoektocht naar een nieuwe keuken begint bij inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp. Vijf showrooms met de keukenmerken Bosch, Siemens, Constructa, Gaggenau en Neff staan in het teken van beleving en helpen je de juiste keuze te maken.

Eerst de apparatuur, dan de keuken

Keukenapparatuur vertegenwoordigt maar liefst 50% van de totale waarde van de keuken. BSH Huishoudapparaten BV wil de consument bewust maken van het feit dat keukenapparatuur het belangrijkste onderdeel van de keuken is. Het bedrijf roept op tot omkering van het aankoopproces: eerst de juiste keukenapparatuur uitzoeken, dan pas de keuken zelf. De keuze voor de juiste apparatuur moet gebaseerd worden op de persoonlijke situatie en wensen van de consument. Een groot gezin heeft bijvoorbeeld een ander formaat koelkast nodig dan een alleenstaande. Met als optie de VitaFresh functie, waardoor levensmiddelen veel langer vers blijven.

Een energiebewuste consument heeft waarschijnlijk een voorkeur voor inductie, maar koken op gas én inductie tegelijkertijd behoort tegenwoordig ook tot de mogelijkheden. Voor een kookliefhebber een mooie optie om te testen. En niet iedereen is bekend met de voordelen van een stoomoven: een gezondere en smaakvollere manier van koken. Bovendien kan inbouwapparatuur op allerlei manieren worden ingebouwd tot een vaatwasser op ergonomische ooghoogte toe.

inspiratiehuis 20|20: ontdekken, horen, zien, voelen, ruiken, proeven…

FotoInspiratiehuis 20|20: 4 merken in 1 huis!

In het inspiratiehuis 20|20 van BSH Huishoudapparaten BV staat de consument centraal. Hier kan hij zich in een speelse en ongedwongen sfeer oriënteren op keukenapparatuur. Het inspiratiehuis 20|20 biedt onderdak aan maar liefst vier verschillende merken op het gebied van huishoudapparatuur: Bosch, Siemens, Gaggenau en Neff. Iedere showroom biedt een eigen belevingswereld die de zintuigen prikkelt. Innovaties op het gebied van design, gebruiksgemak of energieverbruik worden op een interactieve manier aan de consument gepresenteerd. Kookdemonstraties en workshops dragen bij aan een ware ontdekkingsreis door de wereld van huishoudapparatuur. Daarnaast biedt het inspiratiehuis 20|20 keukenadviseurs faciliteiten om het verkoopproces te ondersteunen.

Wil je meer weten? Bezoek de website van inspiratiehuis 20|20

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen