pinterest
Handgemaakte houten keukens

Handgemaakte houten keukens

Niet weg te denken in keukenland: de handgemaakte houten keuken. Landelijk of juist lekker strak. Maar bij voorkeur gemixt met andere puur natuur materialen en een fornuis plus eettafel van formaat. Accessoires maken het sfeerplaatje compleet. 

Keukens van hout

Kastenwanden vol luxe inbouwapparatuur, fornuizen met wel vier ovens en zes verschillende kookfuncties; het past allemaal bij de handgemaakte houten keukens van deze tijd. Keukens vol sfeer waar niet alleen wordt gekookt, maar die ook een ontmoetingsplek zijn waar de dag wordt geëvalueerd en we proosten op het goede leven.

Voorbeelden van houten keukens op maat

FotoHandgemaakte houten keukens

Op zoek naar een houten keuken? Dan is het zeker de moeite waard om onderstaande keukens te bekijken. Klik op de foto's voor meer informatie. Stoer hout is en blijft en vogue met name in combinatie met lichte aanrechtbladen van Corian, LG Hi-macs of roestvrij staal. Dat bewijst onderstaande keuken van oud steigerhout van RestyleXL

FotoHandgemaakte houten keukens

Het beton in contrast met het ruw eiken maakt de hieronder afgebeelde houten keuken stoer en vooral tijdloos. Het grote keukeneiland is ruim 3 en een halve meter lang en 1.30 meter breed en voorzien van al het nodige wat in een keuken aanwezig hoort te zijn; om aan te werken en om van te genieten. Op maat gemaakt door JP Walker

FotoHandgemaakte houten keukens

Deze houten keuken is volledig uit bamboe opgebouwd en van duurzaam bouwmateriaal. Het ECO-werkblad is gemaakt van 75% gerecycled glas en porselein, de kranen en de inbouwapparatuur zijn waterbesparend en energiezuinig. Duurzame en milieuvriendelijke keuken van KitchZen

FotoHandgemaakte houten keukens

Uit het portfolio van Tieleman Keukens komt dit indrukwekkende keukenontwerp op maat; een adembenemende combinatie met het design interieur. In deze woning in Brabant is te zien dat hout en strak wit design uitermate goed zijn af te stemmen .Behalve een spoelgedeelte en een ruim kookeiland is er de RVS kastenwand vol luxe inbouwapparatuur.

FotoHandgemaakte houten keukens

Esgrado is gespecialiseerd in het maken van steigerhouten meubels en heeft nu ook keukens van steigerhout toegevoegd aan het assortiment. Het bedrijf maakt de keukens geheel op maat van oud hout, die zij kunnen combineren met glas, hardsteen en andere houtsoorten.

FotoHandgemaakte houten keukens

Deze handgemaakte keuken van JP Walker is van essenhout en daardoor licht van kleur en met een hele mooie tekening. Door te combineren met beton en rvs komt de kleur van het essen in deze keuken extra naar voren. De volledig greeploze laden zijn elektrisch aangedreven. De hoogwaardige inbouw apparatuur zorgt voor een optimale culinaire kookondersteuning.

FotoHandgemaakte houten keukens

Een witte houten keuken is gegarandeerd sfeer- en stijlvol. Deze sloophouten keuken van restyleXL heeft een werkblad met betonlook van Kemie en moderne inbouwapparatuur. Een prachtige combinatie!

FotoHandgemaakte houten keukens

De Italiaanse design keuken Lux met gerookt eiken fronten heeft mat witte accenten. De strakke designkeukens van Snaidero zijn duurzaam en tijdloos, zodat ze er zelfs jaren na plaatsing nieuw en actueel uitzien.

FotoHandgemaakte houten keukens

Keukens van van het hout van oude schuren, een franse wagon, plafondbalken of vloerplanken. Elke plank in de sloophouten keukens van RestyleXL vertelt een eigen verhaal. Modern of klassiek, landelijk of strak: alles is mogelijk wanneer je kiest voor een keuken van oud hout.

Kijk voor meer informatie en inspiratie op het gebied van houten keukens naar ons producten-overzicht  en naar onze inspiratie-borden op Pinterest. Bovendien is het mogelijk om via onze brochure-service gratis mooie brochures te bestellen boordevol informatie.

FotoHandgemaakte houten keukens

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen