pinterest
Gaskookplaten: Special

Gaskookplaten: Special

Het design van de huidige gaskookplaten is oogstrelend en de handige functionaliteiten en vlakke uitstraling geven de keuken de finishing touch. De kookplaten worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn eenvoudig te bedienen. Koken op gas is nog steeds de meest gangbare techniek. Gas heeft een stevig vermogen en geeft je meer controle, omdat je de vlam ziet.

FotoGaskookplaten: Special

Branders op het werkblad

Zeer populair zijn de gaskookplaten die rechtsreeks op het werkblad worden gemonteerd, zodat je alleen de gasbrander en bedieningsknoppen ziet. Hierbij bepaal je zelf de positie, het aantal en de indeling van de superieure gasbranders.  Het is praktisch qua ruimte, handig schoon te maken en prachtig om te zien. Doordat er kleinere uitsparingen gemaakt worden, ontstaat er minder afval. Het is dus ook een duurzame oplossing.

FotoGaskookplaten: Special   FotoGaskookplaten: Special

Elegant en tijdloos

De huidige gaskookplaten zijn met elk werkblad te combineren en worden in zeer grote verscheidenheid aangeboden. Door efficiënte branders zijn gaskookplaten tegenwoordig ultrasnel en efficiënt, zodat er nauwelijks sprake is van gas- of energieverlies tijdens het koken.  Ze zijn  elegant, tijdloos en veilig in gebruik; meestal uitgerust met vier, vijf en zes kookzones en zijn ook verkrijgbaar met een wokbrander. 

FotoGaskookplaten: Special   FotoGaskookplaten: Special

Glas-op-staal

Nieuw zijn ook de glas-op-staal concepten. In het extreme geval dat het glas van de kookplaat per ongeluk zou breken, zorgt een speciale lijm tussen het glas en de stalen plaat ervoor dat het glas op zijn plaats blijft en de verspreiding van glas(splinters) wordt vermeden. De kookplaat kan veilig blijven worden gebruikt totdat het glazen kookoppervlak kan worden vervangen. Daarnaast hebben de glas-op-staal kookplaten een kookoppervlak dat uit één geheel bestaat, waardoor ze eenvoudig kunnen worden gereinigd. Deze gaskookplaten zijn echte blikvangers in de keuken

Tip van UW keuken

Hoe breder de gaskookplaat, hoe meer ruimte er is voor grote pannen terwijl verhoudingsgewijs nauwelijks meer werkbladruimte wordt gebruikt.

FotoGaskookplaten: Special

Keuken van Betonkeuken.nl met Pitt Cooking

FotoGaskookplaten: Special
 
 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen