Innovatieve Flexinductie Plus kookplaat van Siemens

De inductiekookplaten flexInduction Plus van Siemens worden elk jaar slimmer en innovatiever. De kookplaten zijn uitgerust met Home Connect, waardoor de inductiekookplaat op afstand via smartphone of tablet kan worden bediend. Daarnaast bieden de inductiekookzones een verhoogde flexibiliteit, omdat de kookzones aan de verschillende pannen automatisch worden aangepast. 

Op afstand te bedienen met Home Connect

De flexInduction Plus is futureproof door de nieuwste Home Connect-technologie van Siemens. Met de Home Connect app bedien je alle functies van de inductiekookplaat op afstand via je smartphone of tablet met IOS of Android.

De nieuwste inductiekookplaat Flexinductie plus met Home Connect van Siemens

Dankzij Home Connect hoef je niet in de keuken te blijven wachten tot een bereiding klaar is. Dat is handig bij een bereiding die tijd vraagt zoals bijvoorbeeld een stoofpotje. Wanneer je de timer inschakelt, kan je ondertussen andere klussen doen of gewoon wat op adem komen op een andere plek in huis. Via je smartphone of tablet hoor je vanzelf wanneer de bereiding klaar is. Ook wanneer je buitenshuis bent, kan je aan de slag met Home Connect. Je hebt alles klaargezet om soep te maken en doet nog snel een boodschap voordat iedereen thuiskomt. Sta je in de file? Geen nood, via de Siemens Home Connect-app schakel je de inductiekookzone alvast in om geen tijd te verliezen en te zorgen dat de soep klaar is wanneer iedereen thuiskomt.

Voor grote pannen & de teppanyakiplaat

De vernieuwde inductietechnologie met meer inductoren en een andere horizontale en verticale schikking vergroot de flexibiliteit van de kookplaat en levert ook met buitenmaatse potten en pannen een perfect en gelijkmatig kookresultaat. De 80 cm brede FlexInduction Plus biedt een extragrote inductiekookzone van niet minder dan 24 x 40 cm waarop je probleemloos ronde kommen tot een diameter van 30 cm en rechthoekige pannen tot 40 cm – zoals bijvoorbeeld een teppanyakiplaat – kan gebruiken.

Slimme functies

En dankzij de functie ‘powerMove Plus’ kook je zoals een echte chef op een inductiekookzone met drie verschillende vermogenzones. Op de eerste zone schroei je het vlees dicht. Vervolgens schuif je de pan naar het midden van de inductiekookzone om het vlees te bakken. Het vlees warmhouden doe je bovenaan de inductiekookzone. De functie ‘fryingSensor Plus’ zorgt voor een constante temperatuur en voorkomt zo dat vetstof of olie verhit wordt op ongezond hoge temperaturen of zelfs verbrandt. Dankzij ‘flexMotion’ kan je de pannen schuiven zonder het oorspronkelijke temperatuurniveau opnieuw te moeten instellen. De kookplaat herkent dat je de pan hebt verplaatst en vraagt of je het oorspronkelijke temperatuurniveau wenst te behouden. Lees hier meer over flexinductie kookplaten van Siemens

Dat na de professionele chefs ook de hobbykoks vallen voor inductiekoken hoeft niet te verbazen als je weet dat een perfecte controle over de temperatuur en een snelle en nauwkeurige temperatuurregeling de topkwaliteiten van een inductiekookplaat zijn. De functie ‘powerBoost’ waarmee de vier inductiekookzones van flexInduction Plus uitgerust zijn, geeft bovenop het maximale vermogen nog een extra vermogensstoot. Wil je meer weten? Bezoek dan eens inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp!

Bekijk hier meer voorbeelden van inductiekookplaten

BROCHURE AANVRAGEN

Siemens -
Siemens

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen