pinterest
Design afzuiging in de keuken

Design afzuiging in de keuken

Wave is een meester als het gaat om het koppelen van design aan functionaliteit. De afzuigkappen van Wave staan dan ook bekend om hun unieke uitstraling en zijn in verschillende uitvoeringen en materialen verkrijgbaar. Ook maatwerk als speciale lak, een andere ophangsysteem of een specifieke uitvoering is mogelijk. Bij Wave hebben ze het volgende motto: Je moet als ware de keuken om de modellen heen bouwen in plaats van een afzuigkap toevoegen aan een keukenontwerp. Wij zetten de populairste modellen van dit moment voor je op een rij.

Geïntegreerde afzuiging

FotoDesign afzuiging in de keuken

Dit hippe model 1266 is helemaal van nu met zijn ronde vormen. Het volledig nieuwe model is vanaf het begin al veelgevraagd. Dat heeft ook te maken met de verschillende maten waarin de afzuiging leverbaar is, 1800, 2100 en 2400 mm breed. Zwart is natuurlijk nog altijd populair, maar om een zo breed mogelijke doelgroep aan te spreken is deze geïntegreerde afzuiging in elke gewenste kleur verkrijgbaar.

Puur design 

FotoDesign afzuiging in de keukenHet mooie van dit Wave model (2640) is dat het naar eigen smaak en keuze op te bouwen is. Op de foto is een combinatie gemaakt van metallic leer en een speciale lak uitvoering, messing scratched. Maar zowel de afzuigkap als de lamp zijn leverbaar in veel verschillende kleurstellingen. Hij is gelijkwaardig aan de bestaande modellen 2620 en 2630, maar dan stoerder.

Kookeiland afzuigkap 

FotoDesign afzuiging in de keuken

Model 2130 van Wave is een populaire afzuiging in keukens met een kookeiland. De uitvoering is met een extra rand aan de onderzijde die net dat beetje extra luxe geeft. Ook hier geldt weer dat de modellen in verschillende kleuen en materialen kunnen worden uitgevoerd. Precies wat past bij jouw smaak en keukenstijl. Wave is zo flexibel in zijn design dat voor alle modellen maatwerk geldt. Wil je een ander ophangsysteem, dan kan dat. Ook de breedte van de modellen is aan te passen aan jouw kookplaat of fornuis bijvoorbeeld.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, de verschillende modellen en advies op maat? Download hier de brochures en bezoek de website wavedesign.nl

Fotografie: Manola van Leeuwe – fotografieplus.nl

Wave

design AFZUIGKAPPEN voor in de keuken

Informatie aanvragen bij Wave

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen