pinterest
Deze inbouwkoelkast van Liebherr is als beste beoordeeld

Deze inbouwkoelkast van Liebherr is als beste beoordeeld

De Liebherr ICUNS 3324 inbouwkoelkast is door de reviewers van Kieskeurig.nl als beste beoordeeld in de categorie inbouwkoelkasten. De belangrijkste pluspunten van deze koelkast zijn de NoFrost-functie, de praktische indeling en de 7 jaar zekerheid.

FotoDeze inbouwkoelkast van Liebherr is als beste beoordeeld

De inbouw koel/vriescombinatie met sleepdeur systeem van Liebherr heeft een netto inhoud van 194 liter koelen en 80 liter vriezen veel ruimte. Alle GlassLine plateaus zijn op verschillende hoogtes te plaatsen en de verstelbare deurvakken zijn voorzien van een gehard glazen bodem. 

NoFrost

Voor langere versheid van de producten hebben de NoFrost-apparaten van Liebherr koelvermogen in professionele kwaliteit. De levensmiddelen worden met gekoelde circulatielucht ingevroren en de luchtvochtigheid wordt afgevoerd. Daardoor blijft het vriesgedeelte altijd ijsvrij en op de levensmiddelen ontstaat geen rijp. Met NoFrost-comfort hoef je dus nooit meer de het apparaat te ontdooien.

Handige features

De grote ijslade met deksel is makkelijk met water te vullen dankzij de handige vulopening. Het deksel sluit de lade hermetisch af, zodat deze zonder morsen kan worden verplaatst. De schuifladen kunnen op lichtlopende telecooprails worden uitgetrokken en bij een openingshoek van 90° van de deur gemakkelijk worden uitgenomen. Met de BioCool-Box is het mogelijk om de vochtigheidsgraad in het koelgedeelte te regelen en groente en fruit langer vers te houden. Het uitschuifbare ontwerp van het eierrek maakt het geschikt voor veilige opslag van maximaal 20 kippeneieren of 28 kwarteleitjes.

FotoDeze inbouwkoelkast van Liebherr is als beste beoordeeld

ICUNS 3324 NoFrost - Liebherr

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen