pinterest
Boretti Carrara: iconisch fornuis in kenmerkend Italiaans design

Boretti Carrara: iconisch fornuis in kenmerkend Italiaans design

Dit moderne piece of art inductiefornuis vormt het vlaggenschip in de Boretti-fornuizenlijn. Carrara onderscheidt zich door zijn iconisch en kenmerkend Italiaans design. Vervaardigd van hoogwaardig materiaal staat dit fornuis garant voor een duurzaam en langdurig gebruik. Carrara verwijst naar de gelijknamige Italiaanse streek, een land dat bekend staat om zijn rijke geschiedenis en cultuur. 

Italiaans vakmanschap

FotoBoretti Carrara: iconisch fornuis in kenmerkend Italiaans design

De Carrara-fornuizenlijn is voorzien van een analoge design klok, geïnspireerd op het karakteristieke klokje van een klassieke Italiaanse sportauto. Ook de op maat gemaakte ovenhendel is geïnspireerd op het ambachtelijke Italiaanse stuurwiel en springt direct in het oog. Het is daarom ook niet zomaar een fornuis, maar een inductiefornuis met details die vakmanschap doen herkennen. 

Flexibel koken voor elke chef

FotoBoretti Carrara: iconisch fornuis in kenmerkend Italiaans design

De kookplaat beschikt over vijf inductiezones met flex-functionaliteit. De extra grote bakoven heeft een inhoud van maar liefst 91 liter en biedt negen ovenfuncties, waardoor er volop ruimte is voor de culinaire creaties van elke chef. Voor extra comfort is de ovendeur uitgerust met een softclose-mechanisme. Met de flexibele kookplaat van de Boretti Carrara kun je de vijf inductiegroepen afzonderlijk gebruiken of combineren tot twee flexzones.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen